6 misvattingen met betrekking tot daten


Op dating gebied worden veel algemene veronderstellingen gedaan die in de praktijk helemaal niet blijken te kloppen. Dit is de uitkomst van een onderzoek van Match.com. Hier zes veronderstellingen op het gebied van dating die helemaal niet waar blijken te zijn:

Men kijkt eerst naar het uiterlijk (onjuist)

Op een datingsite kijkt men eerst naar de grammatica van het bericht. Dit geeft maar weer aan dat een foutloze en goed geschreven profieltekst erg belangrijk is. Daarna maakt de single een inschatting van het zelfvertrouwen van de persoon. Ook dit wordt namelijk erg belangrijk gevonden. Pas in de derde plaats komt het uiterlijk aan de orde. En dan is het het gebit waar het eerst naar gekeken wordt.

Vrouwen zien graag een erotische foto van hun mogelijke date (onjuist)

Mis, niet minder dan 77% zit daar helemaal niet op te wachten. Sterker nog, 48% van de vrouwen hoeft helemaal geen selfie van de man te zien bij een bericht. Stuur dus niet gelijk een foto mee met je eerste berichtje.

Mannen vallen niet op vrouwen met een actief seksleven (onjuist)

Voor 76% van de single mannen is het geen reden om een vrouw niet te daten als deze meer sekspartners heeft gehad dan hijzelf.

Blondjes hebben het meeste genot in bed (onjuist)

Weer mis. Roodharige dames hebben het meest een orgasme.

Mannen zoeken een jongere vrouw (onjuist)

Er wordt gedacht dat mannen vooral op zoek zijn naar een partner die jonger is dan zijzelf, maar ook dit is niet waar. 39% van de single mannen wil best een serieuze date met een vrouw die meer dan 10 jaar ouder is dan zijzelf.

Jongeren hebben vaker seks op een date (onjuist)

Onjuist. Het zijn de dertigers waarbij een date het vaakst in bed eindigt.

Zie ook: 

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.