Daten met een alleenstaande moeder of vader


Daten met een alleenstaande moeder of alleenstaande vader is heel anders dan met iemand die kinderloos is. Vooral als het met je date klikt en er een relatie uit voorkomt. Hier een lijstje met punten waarmee je rekening houdt als je een relatie aangaat met een alleenstaande moeder of alleenstaande vader.

 • Je moet hem of haar delen. Sterker nog, je zal waarschijnlijk niet eens op de eerste plaats staan. Daar moet je wel tegen kunnen, in het begin van een relatie, maar ook als de relatie zich verder ontwikkeld.
   
 • Kinderen brengen plichten met zich mee. Als het ooit tot samenwonen zal komen zal je het kind of de kinderen er bij krijgen. Dat brengt plichten met zich mee zoals kinderen naar school brengen, juichen aan de rand van het voetbalveld en helpen bij het huiswerk.
   
 • Weinig vrijheid. Vooral bij kleinere kinderen: niet uitslapen in het weekend, stedentripjes zijn lastig plannen, en romantische etentjes voor twee worden gezinsuitjes naar het pannenkoekenrestaurant.
   
 • Ex op de achtergrond. Zonder kinderen verdwijnen exen waar ze horen. Uit beeld! Maar met kinderen ligt dat anders. Exen zijn dan ook de vader of moeder van het kind van je geliefde. Dat betekent dat ze altijd op de achtergrond aanwezig zijn en zich regelmatig met jullie gezin zullen bemoeien. Ook heeft de ex van je partner indirect invloed op de periode dat je je vakantie plant en andere persoonlijke zaken.
   
 • Het kan niet te klikken met kinderen. Je kan geweldig goed met hun vader of moeder overweg kunnen, maar dat betekent niet dat er ook een klik is tussen jou en de kinderen. Bij oudere kinderen kan er zelfs weerstand zijn, bijvoorbeeld omdat ze jou als indringer zien. Ook kun je van kinderen anderen minder veel hebben dan van je zelf geproduceerde kinderen. 
Nog niet laten ontmoedigen? Dan ben je geschikt bevonden voor datingsites als Alleenstaande Mamma's en Alleenstaande Vaders. Maar natuurlijk kom je op andere datingsites ook volop vrijgezelle ouders met kinderen tegen.

Zie ookOnderwerpen:
Alleenstaande vader, alleenstaande moeder, alleenstaande ouder, ouders, moeders, vaders.

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.