Oudere vrouwen daten (voor seks)

Jacco is 20, maar hij date met oudere vrouwen van boven de 30 of 40. 
Het oudere vrouwen daten gaat daarbij om de seks. En oudere dames blijken daar best voor in.

Oude vrouwen dating

Jacco is twintig jaar maar via internet date hij met vrouwen die aanmerkelijk ouder zijn. Waarom deze voorkeur voor daten met oudere vrouwen? Lees het in dit interview.

Jacco, hoe oud zijn de vrouwen waarmee je date?
De meeste vrouwen waarmee ik via internet een date heb zijn dertigers en begin veertigers. Veel van deze oudere vrouwen zijn getrouwd, soms zijn ze gescheiden. 

Meestal zijn de oudere vrouwen gericht op zoek naar een avontuurtje met een jonge vent. En dat komt mooi uit, want ik ben dol op 30 plus.


Milf-Match.nl


Maar zelf ben je 20, waarom deze voorkeur voor oudere dames?
Ik heb ontdekt dat het met deze "rijpere" vrouwen gewoon veel lekkerder is. Mijn eerste date met een oudere vrouw had ik een dag nadat ik heel teleurgesteld was in de seks met een chick van mijn leeftijd. 

Dat was een lekker ding van 19 waar ik maandenlang achteraan gezeten had. Maar toen we eindelijk in bed belande was de seks waardeloos, en zo was ik al een paar keer teleurgesteld door leeftijdgenotes.

Uit frustratie ging ik op de seksdatingsite Novamora (waar ik al langer op rondkeek maar nooit had gedate) in op een contactverzoek van een wat oudere vrouw, een gescheiden moeder, een echte MILF. 

Die deed niet moeilijk. Na een half uurtje chatten en wat foto's uitwisselen vroeg ze of ik zin had om een pilsje bij haar te drinken. Gewoon bij haar thuis, haar kinderen waren bij haar ex. 

Het was wel duidelijk wat ze wilde, en ik was nieuwsgierig. En dat afspraakje was een groot succes, nog voor ik mijn eerste pilsje op had werd ik door haar mondje verwend.

En toen verslaafd aan oudere vrouwen?
Sindsdien heb ik heel wat meer dates gehad met oudere vrouwen dan met jonge meiden. En veel beter. 

De oudere vrouwen van boven de 30 zijn zoveel vrijer. Geen gezeur, veel meer zelfvertrouwen, veel directer op hun doel af. Ik hoef ze vaak niet eens te versieren, ze benaderen mij, of ik leg contact en vaak wordt er dan gretig gereageerd. 

Vooral Second Love is perfect. Daar tref je veel getrouwde vrouwen die het helemaal gehad hebben met hun saaie man. Die oude vrouwen zijn heel nieuwsgierig naar hoe het is met een jonge gast en nemen vaak het initiatief voor een spannende date.

Waar vind zo'n date met een getrouwde vrouw dan plaats?
Van gerotzooi in een auto of ergens in een bos hou ik niet zo. Ik heb liever een lekker bed waarin ik me vrij kan bewegen. Als student heb ik de luxe dat mijn vader een appartementje voor me heeft gehuurd, met veel privacy. 

Thuis ontvangen is dus geen probleem. Er zijn vrouwen die de voorkeur geven aan een hotelkamer, dat vind ik ook best, als zij die kamer maar betalen.


Over betalen gesproken. Hobby of studentenbaantje?
Haha, nee ik laat me nooit betalen. Hoogstens een drankje of een etentje. Maar ik ga niet de hoer spelen. Ik denk ook niet dat de vrouwen dan op me zitten te wachten. Die kunnen zat gasten krijgen.

Je bent 20, wat was je oudste minnares?
Mijn oudste date was 52 jaar, maar ze kan best nog wat ouder geweest zijn, want oudere vrouwen zijn niet altijd even eerlijk over hun leeftijd. 

Hoe dan ook, het was een enorm geil wijf. Best oud, maar nog best lekker. Blond haar en enorme tieten. Niet meer zo stevig, maar huge! En met heerlijke grote tepels. 

En overal voor in! Ik heb haar twee uur lang op alle manieren genomen en ben daarna klaar gekomen over die enorme lekkere jetsers.

Klinkt als een leuke avond. Krijgt zoiets dan nog een vervolg?
Nee, dat was eenmalig. De meeste oudere vrouwen zoeken een one night stand, vooral de getrouwde. Ik zelf wil ook geen relatie met een oude vrouw. Ik wil alleen lekkere seks.

Nog tips voor jongens en mannen die seksdates willen met een oudere vrouw?
Schrijf je in op één van de sites die ik al noemde, of op Secret Flirt of Ondeugend Daten. Daar vind je de meeste 30 plus vrouwen die echt voor een avontuurtje in zijn. 

Zoek daar dan contact met een vrouw die een stuk ouder is dan jij. Stuur ze een berichtje en maak wat complimentjes. Je zal zien dat er veel eerder wordt gereageerd dan dat je een chick van je eigen leeftijd benadert. 

Laat je niet afschrikken als ze kinderen hebben. Je wil immers seks en geen relatie. En als je contact hebt met een oudere vrouw gaat het meestal heel snel.

Zie ook: 


Onderwerp:
Daten met oudere vrouwen, hoe gaat een date met een milf of cougar? Hoe krijg je een date met een oudere vrouw? Hier een interview met Jacco (20), een jonge man die met oudere vrouwen date. Het gaat dan om een seksdate met een oudere vrouw. Op welke datingsite vind je als jonge man een sexdate met een oudere vrouw en waar als oudere vrouw een jongere man. Met tips voor oudere vrouw dating.

Meer ervaringen met daten oudere vrouwen voor seks


Heb je ook ervaringen met het daten van oudere vrouwen voor seks? Of ben je zelf een dame die geniet van dates met jongere mannen? Hieronder kun je je reacties en ervaringen posten.

Een reactie posten

4 Reacties

  1. Jacco klinkt als een leuke relaxte vent maar voor mij als oudere vrouw van eind 50 is hij me wel te jong. Dit visje gooit deze ouder vrouw toch echt terug in het water van de relatiesite. Voor mijn zijn jongere mannen eind 30, een jongere vrouw zou die oud vinden maar voor mij zijn dertigers jonge vitale mannen. Potenter en met een hogere sexdrive dan de mannen van mijn eigen leeftijd. Ik ben dus blij met de relatiesites waar mannen met oudere vrouwen daten. Ik mag er graag vertoeven, chatten en flirten. En af en toe komt het dan tot een ontmoeting. Een relatie hoef ik na twee huwelijken niet meer, en zeker niet met een veel jongere man, maar ik mag me als oudere vrouw bij een date graag door een leuke dertiger laten verwennen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oudere dames zijn veel minder preuts als hun dochters. Zelf zit ik tussen hun generaties in. Eerst prefereer de ik jonger maar nu oudere vrouwen. Gewoon omdat die veel opener veel gezelliger en ja ook veel geiler zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat oudere vrouwen geiler zijn kan ik alleen maar beamen. Sinds ik op de dating sites dames aanschrijf die en jaar of 10 ouder zijn dan ik gaat het daten om seks heel veel makkelijker. Ik dacht altijd dat vrouwen graag een man hadden die ouder was dan haarzelf maar er zijn veel oude geile vrouwen die een groener blaadje lusten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vertel mij wat over geile oude vrouwen. Ik ben eind 20 maar zeg op de datingsite duidelijk dat ik op oudere vrouwen wil daten . Ik zie er goed uit (al zeg ik het zelf) en heb op de site foto's staan waarin mijn gespierde getrainde lichaam en meer dat gemiddeld grote en dikke geslacht goed in beeld zijn. Ik hoor wel eens dat mannen moeite hebben een date te krijgen, maar de oude geile vrouwen komen als vliegen op de stroop op mij af.

    Bijna al die geile oude vrouwen zijn gescheiden, meestal tussen de 45 en 60. En remmingen hebben die oudere dames niet. Die willen gewoon seks en flink genomen worden door een jonge potente vent. Ik krijg ook veel uitnodigen van geile oudere koppels. Soms ga ik daar ook op in, ik vind dat ook wel geil, maar dan alleen als we samen de vrouw doen en de man van me afblijft :-)

    Mijn tip aan jongere mannen. Als je lekker wilt neuken geeft dan duidelijk op de dating site aan dat je oudere vrouwen geil vindt. Veel vrouwen van boven de 45 die single zijn en op die sites staan willen dolgraag door een jonge vent genomen worden. Ze zijn bloedgeil en hebben nauwelijks remmingen.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.