Oudere vrouwen daten (voor seks)

Jacco is 20, maar hij date met oudere vrouwen van boven de 30 of 40. 
Het oudere vrouwen daten gaat daarbij om de seks. En oudere dames blijken daar best voor in.

Oude vrouwen dating

Jacco is twintig jaar maar via internet date hij met vrouwen die aanmerkelijk ouder zijn. Waarom deze voorkeur voor daten met oudere vrouwen? Lees het in dit interview.

Jacco, hoe oud zijn de vrouwen waarmee je date?
De meeste vrouwen waarmee ik via internet een date heb zijn dertigers en begin veertigers. Veel van deze oudere vrouwen zijn getrouwd, soms zijn ze gescheiden. 

Meestal zijn de oudere vrouwen gericht op zoek naar een avontuurtje met een jonge vent. En dat komt mooi uit, want ik ben dol op 30 plus.

Maar zelf ben je 20, waarom deze voorkeur voor oudere dames?
Ik heb ontdekt dat het met deze "rijpere" vrouwen gewoon veel lekkerder is. Mijn eerste date met een oudere vrouw had ik een dag nadat ik heel teleurgesteld was in de seks met een chick van mijn leeftijd. 

Dat was een lekker ding van 19 waar ik maandenlang achteraan gezeten had. Maar toen we eindelijk in bed belande was de seks waardeloos, en zo was ik al een paar keer teleurgesteld door leeftijdgenotes.

Uit frustratie ging ik op de seksdatingsite Novamora (waar ik al langer op rondkeek maar nooit had gedate) in op een contactverzoek van een wat oudere vrouw, een gescheiden moeder, een echte MILF. 

Die deed niet moeilijk. Na een half uurtje chatten en wat foto's uitwisselen vroeg ze of ik zin had om een pilsje bij haar te drinken. Gewoon bij haar thuis, haar kinderen waren bij haar ex. 

Het was wel duidelijk wat ze wilde, en ik was nieuwsgierig. En dat afspraakje was een groot succes, nog voor ik mijn eerste pilsje op had werd ik door haar mondje verwend.

En toen verslaafd aan oudere vrouwen?
Sindsdien heb ik heel wat meer dates gehad met oudere vrouwen dan met jonge meiden. En veel beter. 

De oudere vrouwen van boven de 30 zijn zoveel vrijer. Geen gezeur, veel meer zelfvertrouwen, veel directer op hun doel af. Ik hoef ze vaak niet eens te versieren, ze benaderen mij, of ik leg contact en vaak wordt er dan gretig gereageerd. 

Vooral Second Love is perfect. Daar tref je veel getrouwde vrouwen die het helemaal gehad hebben met hun saaie man. Die oude vrouwen zijn heel nieuwsgierig naar hoe het is met een jonge gast en nemen vaak het initiatief voor een spannende date.

Waar vind zo'n date met een getrouwde vrouw dan plaats?
Van gerotzooi in een auto of ergens in een bos hou ik niet zo. Ik heb liever een lekker bed waarin ik me vrij kan bewegen. Als student heb ik de luxe dat mijn vader een appartementje voor me heeft gehuurd, met veel privacy. 

Thuis ontvangen is dus geen probleem. Er zijn vrouwen die de voorkeur geven aan een hotelkamer, dat vind ik ook best, als zij die kamer maar betalen.

Over betalen gesproken. Hobby of studentenbaantje?
Haha, nee ik laat me nooit betalen. Hoogstens een drankje of een etentje. Maar ik ga niet de hoer spelen. Ik denk ook niet dat de vrouwen dan op me zitten te wachten. Die kunnen zat gasten krijgen.

Je bent 20, wat was je oudste minnares?
Mijn oudste date was 52 jaar, maar ze kan best nog wat ouder geweest zijn, want oudere vrouwen zijn niet altijd even eerlijk over hun leeftijd. 

Hoe dan ook, het was een enorm geil wijf. Best oud, maar nog best lekker. Blond haar en enorme tieten. Niet meer zo stevig, maar huge! En met heerlijke grote tepels. 

En overal voor in! Ik heb haar twee uur lang op alle manieren genomen en ben daarna klaar gekomen over die enorme lekkere jetsers.

Klinkt als een leuke avond. Krijgt zoiets dan nog een vervolg?
Nee, dat was eenmalig. De meeste oudere vrouwen zoeken een one night stand, vooral de getrouwde. Ik zelf wil ook geen relatie met een oude vrouw. Ik wil alleen lekkere seks.

Nog tips voor jongens en mannen die seksdates willen met een oudere vrouw?
Schrijf je in op één van de sites die ik al noemde, of op Secret Flirt of Ondeugend Daten. Daar vind je de meeste 30 plus vrouwen die echt voor een avontuurtje in zijn. 

Zoek daar dan contact met een vrouw die een stuk ouder is dan jij. Stuur ze een berichtje en maak wat complimentjes. Je zal zien dat er veel eerder wordt gereageerd dan dat je een chick van je eigen leeftijd benadert. 

Laat je niet afschrikken als ze kinderen hebben. Je wil immers seks en geen relatie. En als je contact hebt met een oudere vrouw gaat het meestal heel snel.


Milf-Match.nl


Zie ook: 


Onderwerp:
Daten met oudere vrouwen, hoe gaat een date met een milf of cougar? Hoe krijg je een date met een oudere vrouw? Hier een interview met Jacco (20), een jonge man die met oudere vrouwen date. Het gaat dan om een seksdate met een oudere vrouw. Op welke datingsite vind je als jonge man een sexdate met een oudere vrouw en waar als oudere vrouw een jongere man. Met tips voor oudere vrouw dating.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.