Datingbord voor sexcontact (tijdelijk gratis inschrijving)


De datingsite Datingbord.nl (en Datingbord.be) heeft tijdelijk gratis inschrijving. Datingbord is een een datingite die zich op sexcontact richt.

Hoewel Datingbord behoorlijk succesvol is hebben ze hun inschrijving tijdelijk gratis gemaakt. Profiteer hier nu van.

Datingbord is een overzichtelijke datingsite met een eenvoudige opzet. Je krijgt een lijst met profielen te zien van de ingeschreven vrouwen of mannen. Iedere "tegel" bevat belangrijke informatie zoals een foto, een introductietekst, de woonplaats, de leeftijd en de relatiestatus. Kortom alle informatie die je nodig hebt wordt compact getoond. Zo kun je razendsnel door profielen scrollen en de leukste personen selecteren.

De lijst met profielen kun je vanuit het hoofdscherm verder specificeren. Natuurlijk kun je aangeven of je vrouwen of mannen zoekt en verder kun je de leeftijdgrenzen (zowel boven als onder) aangeven. Via het speciale zoekscherm zijn nog veel meer selecties mogelijk. Bijvoorbeeld op plaatsnaam (vreemd genoeg niet op regio of provincie), land, haarkleur, oogkleur, lengte, lichaamsbouw en relatiestatus. Ook zijn selecties op piercings, roken, drinken en wel of niet veilig vrijen mogelijk.

Handig is de selectiemogelijkheid naar de aanwezigheid van een foto en naar het wel of niet op dat moment online zijn. Dat laatste is natuurlijk erg belangrijk als je op korte termijn een sexcontact wil. Ook in de lijsten met profielen kun je altijd zien of iemand op dat moment aanwezig is.

Datingbord is een professioneel en overzichtelijk opgezette datingsite voor sexcontact die je zeker eens moet proberen als je op zoek bent naar een erotisch contact.

Zie ook: sexdate tips

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.