Interview Ellen: Vreemdgaan

Verslag van een kort interview dat ik had met Ellen, een vrouw die buiten haar huwelijk in het geheim sekscontacten heeft.


Op deze weblog kun je interviews lezen met mannen en vrouwen die actief zijn op datingsites. Dit interview is met Ellen, een getrouwde vrouw van 36 die in het geheim via datingsites seks zoekt met onbekende mannen.

Ellen, je bent getrouwd maar ook op datingsites actief. Waarom kies je voor vreemdgaan?
De relatie met mijn man duurt al 17 jaar. De eerste jaren waren spetterend, maar in de loop der tijd ging de seksuele spanning er steeds meer af. Eerst werd het een sleur, en werd de seks steeds minder. De laatste jaren leven we meer als broer en zus dan als partners.

Het initiatief tot seks moest de laatste tijd meer en meer van mij komen. Tot ik daar ook geen zin meer in had. Sinds ik het vreemdgaan heb ontdekt hebben mijn man en ik vrijwel geen seks meer.

Maar je maakt geen einde aan je relatie
Nee, daar denk ik niet aan. Ten eerste heb ik twee kinderen, en ik ben zelf kind van gescheiden ouders. Ik wil mijn kinderen dat niet aandoen. Maar ondanks het gebrek aan seks heb ik het ook nog leuk met mijn man.

Eigenlijk wil ik hem helemaal niet kwijt. Ik mis alleen de spannende, opwindende en geile seks, en die haal ik nu ergens anders.

En je man weet daar van?
Nee, oh nee! Als hij er mee om zou kunnen gaan zal ik het hem vertellen. Voor mijn part gaat hij dan zelf ook op het datingpad. Maar ik kan dit mijn man niet vertellen. Hij zal het niet begrijpen. Het zal onze relatie in gevaar brengen. De kinderen schaden. Nee het is goed zoals het nu is. Ik heb de spanning van opwindende dates en geile seks buiten de deur. Hij heeft zijn televisie, zijn krantje en zijn andere hobbies.

Hoe actief ben je met dating, en waar zoek je je dates?
Ik ben begonnen op Second Love, en daar nog steeds actief. Later is Victoria Milan daar bijgekomen. Die bevalt me ook erg goed. En ook op Ondeugend Daten en Novamora ben ik te vinden.

Op die sites ben ik heel regelmatig te vinden. Ik check ze bijna dagelijks en kom daar veel leuke mannen tegen waar ik gezellig mee chat en mail. En als de man echt leuk is, en hij is daar voor in, dan volgt er vaak een date. En zo'n ontmoeting wil nog wel eens in bed eindigen.

Zijn het altijd getrouwde mannen waarmee je vreemdgaat?
Meestal wel. De meeste mannen die ik op de datingsites die ik gebruik ontmoet hebben een relatie. In het begin wilde ik ook alleen afspreken met mannen die net als ik getrouwd zijn. Dat vond ik wel zo veilig, maar ik heb ook de voordelen van vreemdgaan met een single ontdekt. Je kan dan gewoon bij zo'n man thuis langsgaan zonder altijd bang te hoeven zijn dat je door zijn vrouw betrapt wordt. Het is allemaal wat relaxter dan. Maar ik zorg er wel voor dat in anoniem blijf.

Heb je one nights stands of ga je voor een seksrelatie?
Aan een goede date geeft ik graag een vervolg, maar ik hou afstand. Ik heb één seksvriendje waarmee ik al bijna twee jaar seks heb. Maar dat is maar heel af en toe en verder is er nauwelijks contact.

Met andere mannen is het contact soms wat intenser, maar dan zet ik er op een gegeven moment een punt achter. Ik wil namelijk geen relatie of iets wat daar op lijkt. Ik geniet van het vreemdgaan en van de seks, maar daar moet het bij blijven.

Je bent een happy dater?
Absoluut, ik hoop dit nog jaren naast mijn huwelijk te kunnen doen!

Zie ook: 


Heb je zelf ervaring met vreemdgaan? Heb je vragen of een mening over overspel? Bij de reacties onderaan de pagina kun je al je ervaringen, vragen en meningen posten.

Onderwerp:
Interview met Ellen (36). Een getrouwde vrouw die in het geheim aan internet dating doet. Ellen legt via erotische datingsites contact met mannen om vreemd te gaan. Hier spreken we Ellen over dit vreemdgaan en overspel.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Goed en dapper dat je dit verhaal vertelt Ellen. Ik ben geen voorstander van mannen en vrouwen die stiekem vreemdgaan, maar als hun vrouw of man seksueel helemaal op nonactief staat hebben ze je ook niet te claimen. Omdat hij geen zin meer heeft hoef jij toch niet op een droogje te staan. Je hebt groot gelijk, geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het verstandig dat je je niet tot één buitenechtelijke minnaar beperkt en dat je ook bij dat vriendje waarmee je langdurig contact hebt afstand houdt. Het gevaar van vreemdgaan is dat je te close wordt en dat je daarmee je huwelijk op het spel zet. Dat kan dan grote consequenties hebben voor jou, maar ook voor je man, je kinderen en ook het gezin van je minnaar. Als je dan toch niet van plan bent te scheiden kan je je minnaar(s) beter op afstand houden.

      Verwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.