Interview: Heel veel seksdates


Ook nu hebben we weer een boeiend interview voor je. Dit maal met Joachim, een happy single van 46 die wekelijks meerdere seksdates heeft. Hoe doet Joachim dat? Hier lees je het:

Ja Joachim, vertel ons al je geheimen. Want we willen natuurlijk allemaal weten hoe je wekelijks succesvolle seksdates scoort.
Het is een reeks van trucjes die je door moet hebben. In het begin vang je vaak bot. Maar na enige tijd weet je precies wie je moet benaderen en op wat voor manier je dat moet doen.

Benader vrouwen op datingsites namelijk op dezelfde manier als je dat elder zou doen. Maak in je eerste bericht aan een vrouw een complimentje over hun foto of zeg wat leuks over iets dat ze in hun profiel vermelden. Voeg er ook altijd iets persoonlijks aan toe. Zeg bijvoorbeeld dat je iets uit de profieltekst zelf ook hebt meegemaakt. Maar hou het kort. Het eerste bericht is alleen om interesse te wekken. En om een bericht terug te krijgen.

Als je de aandacht hebt toon dan interesse en sympathie. Stel veel vragen en vertel tussen de regels wat over jezelf. Zorg dat je interesse blijft opwekken. Als de vrouw nieuwsgierig naar je is kun je makkelijk op een date aan sturen. Voeg langzaam maar zeker wat seks en erotiek aan je berichtjes toe. Zodat ze ook op dat gebied nieuwsgierig naar ze worden. Nieuwsgierigheid ligt bij vrouwen dicht bij geilheid. Je moeite betaalt zich terug als het tot een date komt.

Hoe ziet je profiel er uit?
Verzorgd met een prikkelende tekst die vele vragen open laat. Weer die nieuwsgierigheid opwekken he. Een profiel die vraag om een reactie. En met één foto waaraan ik heel veel aandacht heb besteed. Mysterieus.

En welke datingsite gebruik je om al deze seksdates te scoren?
Veel verschillende! Ik heb ze allemaal geprobeerd, maar ben alleen de beste blijven gebruiken. Ik vis echter nog wel in meerdere vijvers. Dat kost wat tijd, maar het is leuk om te doen en het succes is er naar.

Ik zal een review geven van de sites voor die ik gebruik voor seksdates:

Adultmatch: Plezierige gebruiksvriendelijke erotische datingsite. Wel veel vrouwen die alleen aandacht zoeken en geen echte seks. Het is dus belangrijk om goed te selecteren. Tip: Zoek contact met vrouwen die in scheiding liggen of net gescheiden zijn. Die gaan vaak los en hunkeren vaak naar de seks die ze de laatste tijd tekort zijn gekomen. En als ze aan het vechten zijn om de alimentatie en de boedel hebben ze nog geen enkele trek in een nieuwe relatie. Nog een tip: Wees voorzichtig met vrouwen die langer dan een jaar zijn ingeschreven, vooral als ze dagelijks online zijn. Die zijn vaak alleen uit op online aandacht van mannen.

Ondeugend Daten: Heb ik goede ervaringen mee. Divers publiek. Veel vrouwen die een avontuurtje zoeken. Veel van mijn seksdates komen tegenwoordig van deze casual datingsite.

Second Love: Er zijn heel wat getrouwde vrouwen die seks buiten de deur zoeken en hier zijn ze te vinden! Niet alle vrouwen op Second Love willen seks met een single man. Dat precies omgekeerd aan veel andere erotische datingsites!

Victoria Milan: Minder bekend zusje van Second Love. Maar zeer in opkomst. Veel getrouwde vrouwen op zoek naar een seksavontuurtje. Door de gelikte uitstraling van de site twijfelde ik even of ik met een echte datingsite te maken had maar ik heb via Victoria Milan in korte tijd diverse geslaagde seksdates gehad.

Sekshookup: Best wel platte datingsite, maar een beetje dirty is best lekker. De meeste vrouwen op deze seksdatingsite weten wel wat ze willen namelijk seks! Hier boek je vaak snel resultaat.. Uitstekende site om snel contact te leggen en voor snelle eenmalige seks. Niet alle vrouwen op de site zijn echt, maar de neppers moet je gewoon links laten liggen. Dan blijft er veel geils om te daten over!

Dank voor je tips Joachim, we gaan er ons voordeel mee doen!

Zie ook: 

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.