Seksdate ervaringen: Getrouwd en dating

Getrouwd, maar toch aan seksdates doen. Veel getrouwde mannen en getrouwde vrouwen doen aan seksdating.

Seksdate ervaringen getrouwde vrouwen

DJ is getrouwd, maar deze 36 jarige man uit Zuid-Holland doet desondanks aan seksdates. Soms heeft hij wel twee a drie keer per week een seksdate. Hoe doet hij dat en wat zijn de ervaringen? Lees het in dit interview.

Hallo DJ, getrouwd en toch meerdere seksdates per week. Wij zijn onder de indruk.
Dank je. Ja eigenlijk is het best vaak. Maar ik ben nu eenmaal iemand met een grote seksbehoefte. Seks is belangrijk voor me, en ik heb het regelmatig nodig. In mijn huwelijk kon ik die behoefte moeilijk kwijt. 

Mijn echtgenote deelt deze behoeftes niet, en de seks werd door de jaren heen steeds minder. Zowel kwalitatief als kwantitatief. Op een gegeven moment ga je het dan buiten de deur zoeken, in seksdates. Internet biedt daar grote mogelijkheden toe.

Maar is het als getrouwde man niet lastig om aan een seksdate te komen?
Nee integendeel. Ik heb daar wel eens met single vrienden over gesproken, en heb het idee dat je als getrouwde man juist makkelijker aan seksdates komt. 

Mijn single vrienden hebben veel te maken met single vrouwen die heel kritisch zijn of die hen heel lang aan het lijntje houden. Deze single vrouwen denken in de eerste plaats aan een relatie, en minder aan seks. 

Getrouwde vrouwen op datingsites als Second Love, Secret FlirtRegio Sexcontact en Ondeugend Daten, maar ook op bijvoorbeeld een brave datingsite als Lexa staan veel meer open voor seks. 

Deze vrouwen komen meestal heel veel te kort, vooral op seksgebied. Dat staat meestal op een heel laag pitje en kan ontvlammen als je ze op de juiste manier benadert.

Vrouwen die ontvlammen? Daar willen we meer van weten
Leg op een leuke positieve manier contact met deze vrouwen. Richt je in eerste instantie niet op sex maar zorg dat er een mailwisseling over en weer ontstaat. 

Getrouwde vrouwen op datingsites willen graag de aandacht die ze thuis niet krijgen. Geef ze de aandacht die ze wensen en de vrouw zal je snel als een vriend beschouwen.

En dan volgt vast stap twee?
Inderdaad. Nu kan het vuur ontvlamd worden door het contact richting seks te sturen. Bij mij werkt het klassieke cyberseks altijd uitstekend bij getrouwde vrouwen. 

Begin met virtuele kusjes en als deze beantwoord worden ga je steeds wat verder. Streel en kus haar met woorden op steeds spanner wordende plekjes. 

De vrouw die in haar huwelijk zoveel te kort komt leest of hoort van jou precies wat ze wil beleven en het vuur van de passie en het verlangen zal ontbranden.

Nu willen we ook stap drie weten!
De vrouw snakt naar aandacht en passie en je woorden maken haar bloedgeil. Ze wil het niet meer bij alleen woorden houden en wil het meemaken. 

De stap naar een seksdate is dan nog maar een kleine, en wordt op dat punt in de meeste gevallen ook gemaakt.

Dank voor de goede tips DJ. Maar ik ben wel bang dat je er nu wel wat concurrenten erbij krijgt op de erotische datingsites.

DJ is een man die meerdere seksdates per week heeft. Toch is hij getrouwd. Lees hier zijn ervaringen met seksdating als getrouwde man, zijn seksdate ervaringen en over de dating sites waar DJ zijn seksdates vindt.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Het verbaast mij niet dat DJ veel dates met getrouwde vrouwen heeft. Op de datingsites voor getrouwde mannen en vrouwen heb ik best veel concurrentie ;-) en onder mijn vriendinnen en collega's zijn meerdere vrouwen waarvan ik weet dat ze vreemd gaan, vaak ook via internet.

    Natuurlijk zijn er ook heel veel (veel meer zelfs) getrouwde mannen op die seksdates sites, maar als je dan kijkt hoe weinig mannen zich op een leuke manier kunnen "verkopen" dan heb ik het idee dat de meeste dates bij een klein deel van de mannen terecht komen.

    Want meer dan 9 van de 10 mannen zijn ronduit lomp in hun online communicatie met vrouwen, Dan heb je als vrouw echt geen zin in een date. Ik merk het ook aan de leuke mannen waarmee ik chat of date dat ze het ook heel druk hebben met andere vrouwen. Ik snap niet dat zo veel mannen zich op sites voor seksdates zich daar zo slecht verkopen.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.