Soorten mannen op een datingsite


Welke mannen doen aan online dating? De Engelse nieuws-weblog Metro deelde de mannen op datingsites in 11 categorieën in. Ben je een professional, een wanhopige, een snelle jongen, een ontsnappingskunstenaar, een verslaafde of één van de andere soorten mannen op een datingsite?


1. De verslaafde
Deze man voelt zich op een datingsite als een kind in een snoepwinkel. Al dat lekkers! Meestal is de verslaafde pas gescheiden of eeuwig vrijgezel. Hij is zo vaak online dat je denkt dat zijn profielinstellingen last van een storing hebben.

2. De wanhopige
Toen hij de 40 passeerde bedacht hij zich dat hij de enige in zijn vriendengroep was de nog alleen was. Positief: Deze man is in voor een relatie. Negatief: Het maakt hem niet uit met wie!

3. De professional
Een profiel dat leest als een CV, berichtjes die even persoonlijk zijn als een brief aan de Belastingdienst,... voor deze man is daten een full-time baan, letterlijk!

4. De lolbroek
Deze man vertelt in zijn profiel hoe grappig zijn vrienden hem wel niet vinden. Hij is een man met humor, zegt hij.... Not!

5. De lange afstand loper
Woont in Groningen, maar wil best af en toe naar jou in Middelburg komen. Next!

6. De snelle jongen
Deze man leest geen profielen maar komt meteen ter zake. Wil zo snel mogelijk een date met jou. Veel meer dan dat je een polsslag hebt wil je niet. De snelle jongen verraad zich vaak door seksuele toespelingen in zijn berichtjes.

7. De leugenaar
Deze man is jonger en kleiner dan hij zegt. De foto's zijn minimaal enkele jaren oud en ook de rest van zijn profiel is gelogen. Positief: Hij liegt zo veel, dat een ontmoeting uitgesloten is want dan valt hij door de mand.

8. De ontsnappingskunstenaar
Intense mails, vele contactverzoeken, zijn hele levensverhaal, en oh wat hebben jullie veel gelijkenissen. Het lijkt wel of je deze "Houdini" al jaren kent. Maar dan is hij ineens weg. Ontsnapt. En je hoort nooit meer iets van je.

9. De huisvader
Deze man is dol op zijn kinderen en huisdieren, maar snapt niet dat dit niet de onderwerpen zijn waar het op een datingsite om draait. Te herkennen aan zijn profiel met de foto van zijn hond, vakantiekiekjes en inspirerende quotes van anderen.

10. De terughoudende romanticus
Deze man vertelt je keer op keer dat online dating niets voor hem is. Normaal doet hij zoiets niet. En zo'n knappe vrouw als jij heeft dat toch ook niet nodig? De eikel!

11. De normale kerel
Ja, ook deze zijn op de datingsites te vinden!!!

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.