Tips: Hoe versier je een miljonair? (of hoe date je met een rijke man)


Hoe sla je een miljonair aan de haak? Menig vrouw zou graag willen weten hoe je een rijke man kunt daten. Lady Lara Asprey, de oprichtster van het chique exclusieve datingbureau The Sloane Arranger doet dat uit de doeken. Een rijke man versieren en daten is een trucje dat je kunt leren.


Dit zijn de tips van deze Lady:

Wees grappig

Rijke mannen houden best van een grapje en een plagerijtje. Daarom wordt het door miljonairs en andere rijke heren erg op prijs gesteld als een vrouw grappig en ad rem is. Laat je humor dus niet thuis als je een rijke man gaat date, maar hou de humor wel stijlvol.

Volg het nieuws

Rijke mannen kunnen het tevens erg waarderen als hun relatie intelligent is en als er een goed gesprek mee te voeren is. Volg daarom goed het nieuws zodat je over actualiteiten kunt meepraten met je rijke date.


Suikerarrangement gif


Speel geen hard to get

Vrouwen willen nogal eens hard to get spelen. Bijvoorbeeld om niet te gretig over te komen. Lady Lara Asprey heeft echter bij haar klanten gemerkt dat (Britse) mannen eerder aanmoediging nodig hebben dan dat ze het moeilijk gemaakt wordt. Als je hard te get speelt maak je de kans dat je je rijke kerel mis loopt.

Vraag hem niet uit

Maar dat betekent ook weer niet dat je zo gretig moet zijn dat jij de miljonair mee uit moet vragen. Probeer hem met oogcontact, glimlachjes en spelen met je haren zo ver te krijgen, maar vraag het niet zelf, dat moet je miljonair doen!

Behandel je miljonair als een "normaal" persoon

Is je date een bekend persoon. Een bekende zakenman of misschien zelfs een popster of filmster? Wees dan discreet, maar doe ook niet alsof je hem niet herkend. Behandel je rijke bekende date gewoon als een gelijke. Als je te bewonderend en onderdanig doet stel je je als een mindere op, en daar houden succesvolle mannen niet van.

Betaal niet tijdens de date

Volgens Lady Lara Asprey getuigt het van goede manieren als de man tijdens de eerste drie dates betaalt. De rijke man tijdens de date op een drankje trakteren mag altijd, maar bijvoorbeeld het diner komt voor zijn rekening. Kijk met deze tip uit. Britten gaan anders met geld om dan zuinige Hollandse miljonairs. Maar aan de andere kant, wil je wel een gierige miljonair aan de haak slaan?

Op zoek naar een miljonair?

Maar het belangrijkste van een miljonair versieren is de aanwezigheid van de rijke man zelf. Hoe leg je contact met een miljonair die wel in is voor een date? Dat lees je in het artikel Sugarbabes zoeken Sugardaddies.


Zie ook: 

Onderwerpen:
Rijke man daten, datingsite rijke mannen, date met miljonair, exclusieve dating, rijke heren daten.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Ik hoef me geen zorgen te maken dat ik in de klauwen van een golddigger val. Dat staat mijn bankrekening niet toe.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben je een mooie dame? Ga dan naar een jachthaven met luxe jachten, draai wat met je billen, en voor je het weet hangt er een miljonair aan. Maar pas op voor zijn vrouw :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.