Tips: Hoe versier je een miljonair?


Hoe sla je een miljonair aan de haak? Menig vrouw zou dat graag willen weten. Lady Lara Asprey, de oprichtster van het chique exclusieve datingbureau The Sloane Arranger doet dat uit de doeken.


Dit zijn de tips van deze Lady:

Wees grappig

Rijke mensen houden best van een grapje en een plagerijtje. Daarom wordt het erg op prijs gesteld als een vrouw grappig en ad rem is.

Volg het nieuws

Rijke mannen kunnen het erg waarderen als hun relatie intelligent is. Volg daarom goed het nieuws zodat je over actualiteiten kunt meepraten.

Speel geen hard to get

Vrouwen willen nogal eens hard to get spelen. Bijvoorbeeld om niet te gretig over te komen. Lady Lara Asprey heeft echter bij haar klanten gemerkt dat (Britse) mannen eerder aanmoediging nodig hebben dan dat ze het moeilijk gemaakt wordt.

Vraag hem niet uit

Maar dat betekent ook weer niet dat je zo gretig moet zijn dat jij de miljonair mee uit moet vragen. Probeer hem met oogcontact, glimlachjes en spelen met je haren zo ver te krijgen, maar vraag het niet zelf!

Behandel je miljonair als een "normaal" persoon

Is je date een bekend persoon. Een bekende zakenman of misschien zelfs een popster of filmster? Wees dan discreet, maar doe ook niet alsof je hem niet herkend. Behandel je rijke bekende date gewoon als een gelijke.

Betaal niet tijdens de date

Volgens Lady Lara Asprey getuigt het van goede manieren als de man tijdens de eerste drie dates betaalt. De miljonair een drankje trakteren mag altijd, maar bijvoorbeeld het diner komt voor zijn rekening. Kijk met deze tip uit. Britten gaan anders met geld om dan zuinige Hollandse miljonairs. Maar aan de andere kant, wil je wel een gierige miljonair aan de haak slaan?

Op zoek naar een miljonair?

Maar het belangrijkste van een miljonair versieren is de aanwezigheid van de miljonair zelf. Hoe leg je contact met een miljonair die wel in is voor een date? Dat lees je in het artikel Sugarbabes zoeken Sugardaddies.

Zie ook: Sugardating tips

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.