Dating sims


Nergens is de virtuele werkelijkheid zo populair als in Japan, het land van de robots en de tamagotschi. Zelfs virtueel daten is daar populair, getuige het succes van de vele datingsims.

Versieren op z''n Japans

Een datingsims is een (vooralsnog) typische Japans computerspelletje. Het is een beetje te vergelijken met The Sims maar bij een datingsim draait alles om versieren. Niet van een kerstboom maar van een meisje (alleen Japanse mannen spelen deze datinggames). Aan het begin van het spel tref je een meisje aan, bijvoorbeeld in een bar. Dit is in een datingsim vrijwel altijd een meisje van het type manga, enorme ogen en een onschuldige blik.

Het is aan jou als speler om dit meisje te versieren door zoetgevooisde teksten in te tikken, kleffe gedichten voor te dragen, kortom om de juiste virtuele snaren te raken. Het datingsim meisje zal je getalenteerde sweettalk beantwoorden met een verlangende blik in haar mega-manga ogen.

Het uiteindelijke doel van de datingsim is duidelijk. Versier die chick. Of chicks natuurlijk, want in de bar op level 2 zit ook weer zo'n meisje op je te wachten.

Een goede training voor real life dating is zo'n datingsim in ieder geval wel. Mits je Japans spreekt, want daar moet je de datingsims vooralsnog zoeken.

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.