Datingsite voor lelijke mensen


Er komen steeds meer datingsites die specifiek zijn gericht op mooie mensen, maar lelijke mensen komen er maar bekaaid vanaf. Die moeten zich behelpen met de algemene datingsites, en dat doen ze vol overgave als je op veel profielfoto's mag afgaan :-)


Maar nu is er in Engeland een speciale datingsite voor lelijke mensen opgericht: TheUglyBugBall.co.uk. Werkelijk alles is lelijk aan deze site, niet alleen de deelnemers maar ook de vormgeving.

Volgens initiatiefnemer Howard James is er een grote doelgroep voor deze datingsite. In Engeland zijn meer lelijke dan mooie mensen (dat kunnen we niet ontkennen) waardoor 50 a 60 procent van de Britten tot zijn doelgroep behoort. James ziet het dan ook helemaal zitten met zijn datingsite voor lelijke mensen.

Toch zijn er critici die beweren dat James het alleen doet als publiciteitsstunt voor zijn andere datingsite, ForgetDinner. Deze site, die gericht is op dates waarbij men zo snel mogelijk in bed beland, is één van de grootste in Engeland en heeft Howard James miljonair gemaakt.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.