E-Matching. Serieuze dating voor hoog opgeleiden


E-Matching is niet zomaar een datingsite, het is de oudste datingsite van Nederland. In 1998 werden de eerste contacten al via E-Matching gelegd. E-Matching is een datingsite die zich richt op hoog opgeleiden en is zeer professioneel van opzet.

Dating voor hoog opgeleide singles

Om te daten op E-Matching moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Je moet hoog opgeleid zijn (HBO of academisch), single zijn, ouder dan 18 en op zoek naar een vaste relatie. E-Matching stelt veel hogere eisen aan een profiel dan andere datingsites. Maar dat merk je aan de kwaliteit van hun bestand.

Een schone betrouwbare dating site

Tegenover deze eisen staat ook heel veel, namelijk een schone en betrouwbare datingsite. Alle profielen en foto's worden handmatig gecontroleerd en oude profielen blijven niet staan maar worden automatisch verwijderd als ze niet meer gebruikt worden. De helpdesk van E-Matching is zeven dagen per week per mail of telefoon bereikbaar, ook 's avonds.

E-Matching koppelt al sinds 1998 hoogopgeleide singles aan elkaar. Vele duizenden relaties en huwelijken zijn hierdoor ontstaan. Niet alleen hetero relaties maar ook gay relaties komen via deze site tot stand.

Probeer het uit en schrijf je gratis in voor E-Matching.

Onderwerpen:
Dating hoog opgeleiden, date hoge opleiding, e-matching, ematching, serieuze dating.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.