Tien goede datingtips


Wil het daten slecht lukken? Dan is het niet fijn om te horen, maar misschien doe je wel iets fout. Daarom gaan we deze datingblog onder meer gebruiken om datingtips te geven. Wie weet hou jij aan zo'n tip de liefde van je leven over!


1. Vul je profiel zo compleet en goed mogelijk in

Veel mensen flansen een profiel in elkaar en gaan dan dagenlang tevergeefs op zoek naar een date. Besteed daarom aandacht aan je profiel. Vul alle velden in, en denk er goed over na, maar doe je niet anders voor dan je bent.Meer informatie: Tips profiel datingsite.

2. Let op je taal

Let ook op grammatica en taalgebruik want op slecht taalgebruik knappen veel mannen en vrouwen ook op datingsites af.

3. Plaats een foto bij je profiel

Er zijn zoveel mannen en vrouwen die willen daten dat de concurrentie enorm is. Iemand die een date zoekt ziet honderden profielen, en vrijwel iedereen gebruikt de foto om de noodzakelijke eerste selectie te maken. Volgens Relatieplanet krijgt iemand met een profiel met foto tien keer meer reacties dan iemand die geen foto op de datingsite plaatst.

4. Gebruik het matchprofiel

De meeste goede datingsites gebruiken een matchprofiel. Aangezien veel date-zoekers dit matchprofiel gebruiken om een geschikte relatie te vinden is het belangrijk dat je deze invult. Vul dus alle velden in. Als iemand bijvoorbeeld zoekt op een MBO of HBO opleiding en jij hebt het veld opleiding leeggelaten dan zal je ook niet bij de zoekresultaten tevoorschijn komen, en dat is zonde!

5. Wees actief

Wacht niet af tot iemand jou vindt, maar ga zelf op zoek. Dat maakt het aanbod veel groter en interessanter. Hou de nieuwe leden goed in de gaten, deze zijn vaak gemotiveerd om een leuke date te vinden en hebben nog geen lange lijst met potentiƫle lovers opgebouwd.

6. Maak gebruik van de anonieme postbus

Door het interne mailsysteem van de datingsite te gebruiken geef je geen persoonlijke gegevens vrij en ben je vrijer in het aanspreken van en communiceren met andere leden. Je kunt vervelende mensen altijd blokkeren.

7. Wees geduldig

Eis niet na een paar regels een telefoonnummer, en probeer niet na een kwartiertje chatten een afspraakje te regelen. Dat schrikt af. Leer eerst iemand online kennen en gebruik die tijd om uit te vinden of dit inderdaad je droomdate is. Wees dus niet te gretig.

8. Bel eerst

En als je dan toch gaat ontmoeten, pak dit dan doordacht aan. Telefoneer voor je de definitieve afspraak maakt. Misschien knap je wel helemaal af op een stem of een accent, of blijkt het contact dan al stroef te verlopen. Dan kun je elkaar beter een mislukte date besparen.

9. Korte eerste date

En als je dan gaat daten. Hou de eerste afspraak dan kort. Anders moet je de hele avond met iemand op te trekken die bij nader inzien toch niet ziet zitten. Of je moet de date halverwege afbreken, erg pijnlijk! En als je de persoon wel ziet zitten, en als dat wederzijds is, dan is een vervolgdate zo gemaakt.

10. Heb plezier in daten

Misschien wel het belangrijkste, heb plezier in het gebruik van de datingsite en eventuele dates. Als je geforceerd op zoek gaat doe je niemand een plezier.

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.