Nickname, de eerste indruk


Er zijn veel factoren die mee spelen of iemand succes zal hebben op een datingsite of niet. Één van die factoren is de nickname, de naam waaronder je je inschrijft op een datingsite.

De eerste indruk

Niet veel mensen beseffen het, maar deze bijnaam draagt meer bij aan de eerste indruk dan je zou verwachten. Een arrogante nickname, een saaie nickname, een nietszeggende nickname,.. ze zeggen allemaal iets over je karakter. En bewust of onbewust, de persoon waarmee je een dat wilt pikt dit op.

Een nickname komt snel verkeer over

Een seksueel getinte nickname zal zelden in de smaak vallen bij vrouwen en bij mannen trekt het misschien een ander publiek dan je zou willen. Een naam van een stripheld of superster komt kinderachtig over en een naam met je leeftijd verouderd binnen een jaar, gebruik dan liever een jaartal. Maar nog beter vergeet je dit soort "administratieve formaliteiten" en verzin een originelere nickname. Origineel en creatief.

Een goede nickname

Een nickname die iets over jezelf vertelt. Niet over je lengte of je leeftijd, maar over hoe je in het leveen staat. Een nickname waarvan je weet dat deze de ideale man of vrouw in jou leven zal aanspreken.

Het hoeft namelijk geen naam te zijn die iedereen aanspreekt. Als deze de liefde van je leven maar aanspreekt.

Zie ook(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.