Gratis mailadres voor dating


Iedere goede datingsite stelt een berichtenbus beschikbaar zodat de deelnemers elkaar anoniem over en weer berichten kunnen sturen. Toch is het aantrekkelijk om al snel mailadressen met elkaar uit te wisselen. Je hoeft dan niet meer telkens bij de datingsite(s) in te loggen om berichten te lezen en de mogelijkheden van een gemiddelde maildienst zijn groter, bijvoorbeeld om makkelijk foto's mee te sturen.

Maar natuurlijk moet zo'n mailadres wel anoniem zijn als je de communicatie op deze manier al wil starten terwijl de andere partij nog een grote onbekende voor je is. Daarom kijken we hier naar anonieme maar goede, betrouwbare en anonieme mailadressen.

Aanbieders gratis e-mail

Gelukkig kun je zonder problemen gratis een anoniem mailadres opvragen bij diverse diensten. Gmail is op dit gebied momenteel het meest populair. Gmail is niet alleen gratis, maar biedt ook zo goed als onbeperkte opslagruimte voor je dating mails. Gmail is tevens op het gebied van zoeken, beheren (o.a. via regels) en bijlages versturen veel beter en uitgebreider dan andere gratis maildiensten.

Kies dus als je dan toch een nieuw mailadres voor online dating wilt aanvragen meteen voor de beste, en voor Gmail.

Maar ook Yahoo biedt gratis mail. Deze mail is heel eenvoudig via de browser te lezen en te schrijven. Als je een eenvoudige maildienst zoekt waarbij je de mail snel kunt bereiken door alleen even in te loggen, dan is Yahoo een prima gratis maildienst.

Een veilig mailadres

Zowel Yahoo Mail als Google Gmail zijn goed beschermd. Maar twee factoren om je mail anoniem te houden heb je zelf in de hand. De keuze van het mailadres en de keuze van het wachtwoord,

Anoniem mailadres
Wil je anoniem met iemand kunnen mailen, dan is het belangrijk geen informatie vrij te geven via het mailadres. Dus geen achternaam, voornaam, geboortejaar en woonplaats. En om het helemaal anoniem te houden, ook geen lichamelijk kenmerken als lang of blond. Wil je geheel anoniem met iemand kunnen mailen, laat al dit soort informatie dan weg uit de naam van je mailadres.

Wachtwoord 
Wil je niet dan anderen je mail kunnen lezen, bijvoorbeeld door deze te hacken of door het mailadres te raden, hou je dan aan de algemene regels voor een goed wachtwoord zoals een combinatie van letters, cijfers en leestekens, en gebruik geen woorden in het wachtwoord die anderen makkelijk kunnen raden zoals namen, geboortejaar en woonplaats.

Alleen voor dating
Als je een mailadres voor dating aanvraagt, en anoniem wilt blijven op dat mailadres, gebruik het dan ook alleen voor dating. Als je bijvoorbeeld op een forum een vraag stelt, en daarbij het mailadres vermeld voor antwoord, heb je een kans dat dit forumbericht gevonden wordt door iemand die op jouw mailadres zoekt in Google. Als je dan informatie in het bericht hebt gezet die persoonlijke informatie prijsgeeft heb je grote kans dat iemand je kan lokaliseren.

Zie ook

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.