Gratis mailadres voor je dates


Iedere goede datingsite stelt een berichtenbus beschikbaar zodat de deelnemers elkaar over en weer berichten kunnen sturen. Toch is het aantrekkelijk om zo snel mogelijk mailadressen uit te wisselen. Je hoeft dan niet meer telkens bij de datingsite(s) in te loggen om berichten te lezen en de mogelijkheden zijn groter, bijvoorbeeld om makkelijk foto's mee te sturen.

Maar natuurlijk moet zo'n mailadres wel anoniem zijn.

Aanbieders gratis e-mail

Gelukkig kun je zonder problemen gratis een anoniem mailadres opvragen bij diverse diensten. Gmail is op dit gebied momenteel het meest populair. Gmail is niet alleen gratis, maar biedt onbeperkte opslagruimte voor je dating mails en is op het gebied van zoeken, beheren (o.a. via regels) en bijlages versturen veel beter en uitgebreider dan andere gratis maildiensten.

Kies dus als je dan toch een nieuw mailadres voor online dating wilt aanvragen meteen voor de beste, en voor Gmail.

Ook Yahoo biedt gratis mail. Deze mail is heel eenvoudig via de browser te lezen en te schrijven.

Maar misschien stel je wel andere eisen, en wil je perse een leuk mailadres voor je dates. Niet alleen leuk voor, maar ook achter de apenstaart. Kijk dan eens bij Moerstaal.

Grappige en originele mailadressen

Moerstaal bezit enorm veel domeinnamen waaruit jij kunt kiezen als je een mailadres voor dating aanvraagt.

Helaas is een mailadres bij Moerstaal vanaf 2019 niet meer gratis. De kosten bedragen 12 euro per jaar.

Je kunt dan wel kiezen uit heel veel leuke mailadressen. Dat zijn ondermeer plaatsnamen (zoals boskoopnet.nl), automerken (fiatfan.nl), maar ook namen die heel geschikt zijn voor dating zoals islief.nl, islesbo.nl, isverlegen.nl, ismijngroteliefde.nl, zoektkennismaking.nl, cyberstalker.nl (als je geen dates wil), zoektechtgenoot.nl, wiltrouwen.nl. wilverkering.nl, wilstappen.nl, wilvrijen.nl, wilsex.nl, knipoogt.nl, kwebbelt.nl, zoent.nl, en nog meer dan 1.000 andere leuke maildomeinen.

Bijkomend voordeel is dat je ook voor de apenstaart nog veel keuze hebt. Terwijl je bij Gmail en Hotmail vaak aangewezen bent op een naam als Esther3163@... kun je hier vaak nog kiezen voor Esther@...

Kies je dus voor een leuke naam om op te vallen bij mogelijk dates of voor een gratis mailadres met veel mogelijkheden? Die beslissing is aan jou!

Zie ook

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.