Een goede indruk bij je eerste date


De eerste indruk bij een date is meteen de belangrijkste. Ook al ben jij misschien die droompartner, als je eerste date mislukt door een slechte eerste indruk, eindigt daar waarschijnlijk meteen iedere kans op een vervolg. De eerste indruk bij een date is dus heel belangrijk. Maar hoe zorg je ervoor dat de eerste indruk bij een afspraakje goed is?

Ga ontspannen een date in

Zie de date als een avondje uit. Ontspan je, en geniet. Waarschijnlijk wordt het dan gewoon een heel gezellig avondje. Dan komt een succesvol vervolg vanzelf.

Wees tevreden over je uiterlijk

Voel je tevreden over je uiterlijk. Ga eerst een tijdje sporten als je niet tevreden bent over je lichaam. Trakteer jezelf op nieuwe kleren, een lekker geurtje, een bezoek aan de kapper. Dat verhoogt je zelfvertrouwen en dat heeft gevolgen voor hoe je je voelt, wat je uitstraalt en hoe je met situaties omgaat. Kortom, opgepept zelfvertrouwen is voor veel factoren positief. En allemaal factoren die bijdragen aan een geslaagde eerste date,

Goed in je vel

Ook op andere punten moet je goed in je vel zitten .Experts hebben het zelfs over wisselen van baan als je huidige baan je niet bevalt. Dat helpt vast, maar gaat wel ver. Maar er zijn ook veel minder ingrijpende manieren om je beter in je vel te doen voelen. Doe dingen die je plezierig vind, dingen waar je gelukkig van wordt. En je komt als vanzelf goed in je vel te zitten.

Schenk de ander aandacht

Zorg dat je bij de eerste date je aandacht bij de ander kunt leggen, en zorg dat je niet met jezelf bezig bent. Vooral vrouwen vinden het heel belangrijk als ze merken dat ander veel aandacht voor ze heeft. Haar verhaal aanhoort, en er ook op reageert. Advies geven hoeft daarbij niet. Integendeel, dat kan juist negatieve reacties oproepen. Vrouwen vinden een luisterend oor erg belangrijk. Zelfs belangrijker dan het uiterlijk, doe daar je voordeel mee.

Zelfvertrouwen

Veel van de bovenstaande tips hebben direct of indirect te maken met je zelfvertrouwen.  Dat is niet voor niets. Zelfvertrouwen is minstens zo belangrijk als een goed uiterlijk.

Zie ook

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.