Flirt in de trein

Er wordt in de trein hele veel naar elkaar gelachen en gelonkt. En daarna gaat ieder zijn eigen weg.  Soms met heel veel spijt dat men elkaar niet aangesproken heeft. Maar er is een oplossing!

trein flirten

Dagelijks, op werkdagen tenminste, reizen er meer dan een miljoen mensen in Nederland met de trein. Naast de krant lezen en muziek luisteren is flirten in de trein een populaire bezigheid.

Trein flirt

Zo zijn er tussen vaste treinreizigers al heel wat relaties ontstaan. Maar wat met die droomvrouw of droomman die incidenteel de trein neemt? Het half uurtje dat je dan samen tegenover elkaar in de treincoupé zit is te kort voor een romance. Wat dan als je 's nachts niet meer kan slapen van die mooie ogen en stralende lach? En van het besef dat je geen adres, geen telefoonnummer en zelfs geen naam hebt?

Je hebt dan een enorme spijt dat je die ander dan niet in de trein of op het perron hebt aangesproken. Want kennelijk vond hij of zij jou ook leuk, en nu zijn alle kansen verkeken.

Of toch niet?

Laat je hartenkreet achter

Je kunt namelijk een oproepje plaatsen op Treinflirt. Deze website is geen datingsite maar een plaats waar je je hartenkreet achter kunt laten. Een hartenkreet waarin je vraagt of die leuke man, vrouw, jongen of meisje uit de trein alsnog contact met je wil opnemen.

Niet geschoten is altijd mis!

En misschien heeft die ander ook wel van die slapeloze nachten. En kijkt hij of zij ook wel op Treinflirt.

Treinflirt is een heel eenvoudige contactsite. Gemakkelijk, laagdrempelig, veilig en gratis. Je voert het beginstation en eindstation van de gezamenlijke treinrit in en geeft een korte beschrijving van jezelf en van degene die je zoekt. Zodoende kan de ander zichzelf en jou herkennen en weten dat het om jullie gaat.

Die ander kan vervolgens contact met je maken en natuurlijk kun je je oproep na dat geslaagde contact weer verwijderen.

Het nadeel is natuurlijk wel dat de ander zelf op de Treinflirt site moet kijken om te zien dat hij of haar gezocht wordt. Maar Trein Flirt is het proberen natuurlijk altijd waard. 

In de trein flirten

De trein is één van de beste flirt plekken van Nederland. De trein kan zich wat dat betreft met de kroeg meten. Helaas is het flirten in de trein wel wat afgenomen sinds iedereen op zijn mobiele telefoon zit te koekeloeren, maar bij binnenkomst van een leuk meisje of leuke jongen, vrouw of man kan je de interesse in je telefoontje dan wel eens verliezen.

Je kijkt liever naar dat leuke meisje of die leuke jongen die in je gezichtsveld zit. Als deze leuke persoon naar je terugkijkt kun je een glimlach niet onderdrukken. Een glimlach die wordt beantwoord met mooie lach en een lieve blik.

Gedurende de treinrit kruisen jullie blikken elkaar meer dan eens. En telkens blijft deze blik even hangen en volgt er een glimlach.

Helaas komt de treinreis tot een eind. Jij verlaat de trein, of de ander verlaat de trein terwijl hij of zij je nog even aankijkt. Of op het perron scheiden jullie wegen. Misschien zag je de ander nog even omkijken.

En dan?

Wachten tot de volgende treinreis? Maar helaas, als het voor beide geen dagelijkse rit was is de kans klein dat je elkaar nog tegenkomt. Zelfs als een keer om diezelfde tijd zonder verdere reden die trein pakt zie je hem of haar niet meer.

Wacht dan vooral niet te lang en post een berichtje om TreinFlirt. Het kan het beste berichtje uit je leven zijn!
Onderwerp:
Iedere treinreiziger heeft wel eens een flirt. Een oogcontact met een leuk iemand in de trein. Eeen oogcontact wat heel mooie gevolgen had kunnen hebben als je elkaar had durven aanspreken. TreinFlirt is een contactsite die je kan helpen om alsnog contact te krijgen met die leuke man, vrouw of jongen, of met dat leuke meisje uit de trein.

(C) Content=King

© Dating 2024.

Artikel geschreven door Onze Redactie.


Tips - Onderwerpen - Reviews - Sitemap


Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates


Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.