Tips voor een goed profiel dating site

Een leuke date begint bij een goed profiel op een dating site. Wie weinig aandacht aan dit datingsite profiel besteedt zal waarschijnlijk geen date krijgen.

Tips goed profiel dating site

Een goed profiel is één van de belangrijkste factoren die kan leiden tot een leuke en succesvolle date. Daarom hier tips voor een zo'n goed mogelijk profiel bij een datingsite.

 1. Een goed profiel is origineel. Bijna alle profielen lijken op elkaar, maar jij wilt er natuurlijk uitspringen. Schrijf een bevlogen tekst over voor jou specifieke dingen. Zaken die jou bijzonder en uniek maken.
   
 2. Een profiel is een reclameboodschap voor jezelf. Wees dus niet te bescheiden en prijs jezelf aan. Wees niet bang om positief over jezelf te spreken.
   
 3. De openingszin van het datingprofiel is de belangrijkste zin, Niet alleen begint men daar met lezen, dus moet die eerste zin de lezer pakken, ook is dit de zin die bij de meeste datingsite in de zoekresultaten wordt weergegeven.
   
 4. Wees dus positief over jezelf in je datingprofiel, maar doe de waarheid geen geweld aan. En wees eerlijk. Als je gescheiden bent, of kinderen hebt, verzwijg dat dan niet om beter over te komen. Eerlijk zijn vergroot de kans dat je iemand treft die echt bij je past.
   
 5. Wek met je profiel nieuwsgierigheid op. Zo maak je potentiële partners warm om contact met je te zoeken. Dit kan met je profieltekst, maar ook met je nickname.
   
 6. Besteedt ook aandacht aan de foto die je bij je profiel plaatst. De eerste indruk blijft toch altijd de belangrijkste. Hoe goed je profieltekst ook is.
   
 7. En tot slot heel belangrijk. Voorkom spelfouten en schrijffouten in je datingprofiel. Er zijn maar weinig dingen die potentiële dates zo afstoten als een profiel vol met schrijffouten. En je komt volop profielen met grote fouten tegen. Die laat je dan in ieder geval vast achter je!

 8. Zorg voor een up tot date datingsite profiel, met actuele foto's en (voor het beste date resultaat) een tekst die je regelmatig aan de actualiteit of het jaargetijde aanpast. Dit maakt een gemotiveerde actieve indruk, en daar zijn gebruikers van datingsites dol op.

Zie ook


Onderwerp:
Onder goed profiel op een datingsite geen date. En dat terwijl het zo makkelijk is om een goed dating profiel aan te maken. Met een beetje aandacht voor je datingsite profiel heb je de dates voor het uitkiezen.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.