Top 10 afknappers op een dating site

Leerzaam, maar ook leuk om te lezen. De tien grootste afknappers voor vrouwen en mannen die op een datingsite actief zijn.

De Singelsite deed enige tijd geleden een onderzoekje naar de grootste afknappers op datingsites. Iedereen die aan dating doet kan er wel één of meerdere uit eigen ervaring opnoemen. Er kwam dus behoorlijke response op.Maar wat was de ergste afknapper? Nee, niet de seksueel getinte reacties (die kwamen pas op nummer 6), en ook die andere bekende ergernis,  de versgrikkelukke taalvouten in menig datingprofiel werden niet als meest ernstig ervaren. Maar wat dan wel?

Stuur geen standaard berichtjes

Nee, het zijn de onpersoonlijke standaardreacties waaraan de meeste datezoekers zich ergeren!

Dus.., stuur nooit een berichtje aan de potentiële liefde van je leven dat je inmiddels ook aan achtenvijftig andere droompartners hebt gestuurd. Dat valt de meeste vrouwen en mannen namelijk op! Besteed wat meer aandacht aan je bericht, en ga in je berichtje op minimaal één persoonlijk feit in.

Reageer op iets waaraan de ontvanger van het bericht merkt dat je het profiel gelezen hebt en geef hem of haar zo het gevoel dat hij of zij uitverkoren is om jouw berichtje te mogen ontvangen. Je kunt voor de rest van het bericht dan wel gewoon je standaard tekst gebruiken.

En voor een echt leuke potentiële date schrijf je natuurlijk een echte brief op maat. Nou ja, een digitale brief natuurlijk.

Hieronder nog even de volledige top 10. Dan weet je wat je nog meer allemaal fout kan doen.

Top 10 afknappers dating

  1. Standaard berichten sturen
  2. Taalfouten
  3. Geen foto bij het profiel
  4. Niet serieuze reacties
  5. Onduidelijke profielfoto
  6. Seksueel getinte reacties
  7. Verouderde profielen
  8. Onduidelijkheid aantal actieve leden datingsite
  9. Foute nickname
  10. Foute humor

Wil je succesvol zijn op een dating site? Voorkom dan deze 10 fouten!


Zie ook:

Onderwerp:
Hier de tien grootste afknappers die mannen en vrouwen op een datingsite ervaren. Het ontvangen van een standaard berichtje is de grootste afknapper. Gevolgd door taalfouten en het ontbreken van de foto op de datingsite. En zo zijn er nog meer afkappers, foute tactieken en fout gedrag. Maak deze fouten niet op een dating sites als je een date wil.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.