Moeders zijn helemaal niet onaantrekkelijker dan hun dochter


9 op de 10 van de datende 40 plus vrouwen wordt doodongelukkig als ze in de spiegel kijken. Dat blijkt uit een Brits onderzoek gepubliceerd in de Daily Mail. Het is vooral de ouderdom die de dames parten speelt. Al dat gerimpel en gehang valt zwaar.
(Ja logisch, daarom rimpelt en hangt het ook)

Schrikken voor 90% van de dames

Ruim 90% van de 1200 vrouwen bij het onderzoek betrokken vrouwen wordt schiet al in de stress als ze een spiegel zien. Voor de duidelijkheid, dat komt niet door de spiegel maar wat ze daarin aantreffen.

Jongeren vrouwen wel tevreden

Bij jongere vrouwen speelt dat veel minder. 42% van de tieners en 43% van de twintigers is best tevreden met dat beeld in de spiegel. Tja, daar kunnen we best inkomen. we zien ook liever een strakke twintigjarige dan onze schoonmoeder.

Aangepraat door de media?

Maar goed, volgens Susan Quilliam, een psychologe (dus die kan het weten), komt het door de media en de mode industrie. Zonder catwalks en televisie gaan we kennelijk onze 55 jarige buuv even aantrekkelijk vinden als haar 18 jarige dochter. Volgens mevrouw Quilliam (we schatten haar op 50+) wel: "In deze tijd wordt vrouwelijke schoonheid gedefinieerd als jeugdigheid".

Hoe dan ook, ook een goede datingsite scoren de 40 plus dames zeer hoog als het om de belangstelling van de heren gaat. Een beter bewijs dat de 40 plus vrouwen goed in de markt liggen is er niet.

Voel je mooi, en je bent mooi

De wijze les van de onderzoekster: "Wees tevreden met jezelf, dat straal je uit". Ach dat doen wij mannen al ons hele leven. Nu Susan Quilliam nog.

Zie ook


Onderwerp:
Dating 40 plus dames, vrouwen boven de 40, moeders daten.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.