Seks bij de eerste date? Vraag naar de muziek smaak

Van welke muziek houden vrouwen en mannen die het meest open staan voor seks op de eerste date? Ook dit is onderzocht!

Seks eerste date muziek

Als je seks wilt tijdens een eerste date dan is het handig een Nirvada of Metallica fan te daten. Dat blijkt tenminste uit een onderzoekje van Tastebuds.fm. Deze community koppelde de muzieksmaak van de leden met hun wensen voor een eerste date.

Coldplay of Adele? Dan wordt het niet wild

Bij een Coldplay fan blijft het op de eerste date bij een handje vasthouden en ook bij fans van Adele, Kate Perry en Kings of Leon is er tijdens zo'n eerste date weinig spannends te verwachten. Fans van deze muziek zijn niet zo passioneel als het op seks op een eerste date aankomt.

Dat geldt overigens ook voor fans van Lady Gaga ondanks haar uitdagende gedrag. Lady Gaga fans zijn vrij braafjes als het op vrije seks aankomt. Maar dat heeft misschien ook met de leeftijd van de gemiddelde Gaga-fan te maken.

Seks? Date een fan van Metallica, Linkin Park of Kanye West

Maar een groot deel van de lezers van dit bericht wil waarschijnlijk juist weten met wie er WEL wat te scoren valt tijdens de eerste date. 

Oké, dit zijn de bandnamen waarnaar je moet zoeken in de profielen: Nirvada, Metallica, Linkin Park, Kanye West en Gorillaz.Zie ook:
Met een Adele of Coldplay fan wordt het geen heftige seks aan het eind van de eerste date. Wil je de first date met seks eindigen? Vraag dan eerst even naar de muziek smaak. Bij een Nirvada, Metallica of Kayne West kun je het bed vast in gereedheid brengen.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.