Seks op eerste date. Meer kans op relatie

Je zou misschien denken dat het al meteen bij de eerste date samen het bed in duiken niet ideaal is voor het starten van een vaste relatie. Maar de werkelijkheid is anders.

Seks eerste date

Seks hebben tijdens de eerste date verhoogt de kans dat er uit deze date een vaste relatie voortvloeit. Dat schrijft de Britse bioloog Barry Gibb.in zijn boek 'The Rough Guide To The Brain'.

Hormonen

Volgens Gibb, die als bioloog waarschijnlijk normaal konijnen bestudeert, komen er tijdens het orgasme de hormonen oxytocine en vasopressine vrij. Dit zijn stoffen die het gevoel van verbondenheid en vertrouwen opwekken.

Orgasme leidt tot een relatie

Tijdens die eerste nacht moet er dus wel even aan een orgasme gewerkt worden. Anders heeft seks op de eerste date biologisch geen zin als het op het krijgen van een relatie aankomt.

Niks rozen, het bed in!

Volgens Barry Gibb (niet dezelfde als die van de BeeGee's) doet iedereen zijn best om hoffelijk en romantisch te zijn op een eerste date, maar de hersenen willen maar één ding........ seks.Biologisch gezien is een op seks gerichte date dus helemaal niet niet nadelig als je een vaste relatie zoekt. Integendeel, goede seks en het bijbehorende orgasme vergroten de kans dat de one night stand toch een vaste relatie wordt. 

En dan hebben we het alleen nog maar over het biologische / lichamelijke gedeelte. Want geslaagde seks op een eerste date zorgt er natuurlijk ook voor dat je de ander graag nog eens terug wilt zien.

Zie ook


Onderwerp:
Seks op eerste date is zeker niet nadelig voor het komen tot een vaste relatie. Integendeel, niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk kan goede seks de kans op een vaste relatie doen toenemen. Voor het biologisch gedeelte is het wel belangrijk dat er tijdens de seks op de eerste date een orgasme plaat vindt. Bij een orgasme komen namelijk hormonen vrij die verbondenheid en vertrouwen opwekken,

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.