Veiligheidsmaatregelen bij een eerste date

Sommige vrouwen zijn huiverig om een onbekende die ze via een datingsite hebben leren kennen in het echt te ontmoeten. Zo'n blind date met een compleet onbekende kan dan ook beste spannend zijn.Volgens Karin Anderson en Beth Roberts, de schrijfsters van het boek 'Finding Your Mate Online' is een blind date met een online contact niet gevaarlijker dan het meer ouderwetse eerste afspraakje. Ze hebben wel een paar handige tips om de risico's te beperken.

1. Effe checken

Check je date via Google. Als je een nieuwe wasmachine koopt ga je ook via Google op zoek naar informatie, dus waarom zou je je aanstaande date niet via internet checken. Probeer met de informatie die je over diegene hebt uit te vinden wat er allemaal over deze persoon is geschreven. Een persoon natrekken via internet is heel simpel en heel effectief. Kijk bij de link "Check je date" hoe je dat het beste kunt achterhalen.

2. Laat weten waar je bent

Laat anderen weten waar je die avond / middag / dag bent. En geef anderen de gegevens van je date, desnoods in een afgesloten enveloppe of laat op z'n minst thuis een briefje achter met de melding met wie je wat en waar gaat doen.

3. Geen goed gevoel? Dan niet doen

Als je een slecht gevoel hebt over de date of de persoon die je gaat ontmoeten, luister daar dan naar. Blaas de date onmiddellijk af als je het niet vertrouwd.

4. Stalk zijn werkgever (huh!)

Als je date vertelt heeft waar hij werkt. Check dan bij het betreffende bedrijf of dat echt zo is.

De laatste tip van de dames Anderson en Roberts vinden we wat ver gaan. Maar de andere tips voor veiligheidsmaatregelen bij een eerste date kunnen zeker hun nut hebben.

Zie ook: Meer tips eerste date

Onderwerpen:
Veiligheidsmaatregelen, blind date, maatregelen veiligheid eerste date, onbekende daten.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.