7 tips om contact te maken op een datingsite

Daten is een kunst op zich. Met een oproepje "man zoekt vrouw" (of omgekeerd) ben je er niet. Hier zeven tips om het allereerste contact te leggen.


Door het opvolgen van deze tips kun je veel sneller en makkelijker een leuk contact maken op een datingsite.

1. Een goed profiel datingsite

Besteed heel veel aandacht aan de tekst van je profiel ( zie tips profiel datingsite ). Dit profiel bepaalt immers of mensen contact met je zullen zoeken en het is ook mede bepalend of ze zullen reageren op jouw berichten. Je moet een datingsite profiel zien als een visitekaartje. Als ze via een zoekopdracht of berichtje van jouw kant interesse hebben, is het profiel bekijken het eerste wat de betreffende vrouw of man doet. Als het profiel dan niets voorstelt is de interesse snel weg.

2. Een mooie foto bij je dating profiel

Zet een LEUKE foto bij het bovengenoemde profiel. Als je zelf blij wordt van je eigen foto zal de ander dat misschien ook worden. Kijk je zelf met gemengde gevoelens naar je foto, pak dan snel je camera voor een andere foto. Voor een leuke foto hoef je heus niet knap of een fotonodel te zijn. ( zie ook tips foto datingsite ).

3. Spellingscontrole

Gebruik de spellingscontrole. Spelfouten zijn Zo'n afknapper.


4. Niet jokken

Berichtjes sturen en chatten is het eerste contact op een datingsite. Vertel tijdens deze eerste gesprekken geen onwaarheden, en doe jezelf niet mooier voor dan je bent. De waarheid komt toch later wel boven tafel en leugens en onwaarheden vertellen kan later de reden zijn dat een date zelfs niet mogelijk is.

5. Stel je eisen

Stel zelf ook eisen aan je partner en vermeld deze. Dat scheelt teleurstellingen.


6. Wees reëel

Maar ga daar niet te ver in. Blijf reëel. Zonder de looks en de bankrekening van Bratt Pitt heeft Angelina Jolie vast geen interesse in je.

7. Wie het eerst komt...

Begroet nieuwkomers op een datingsite. Dan leg je contact met die supersingle voordat deze door de rest overspoeld wordt. Bovendien zijn nieuwe inschrijvers vaak serieus en ambitieus van plan om te gaan daten,

Heeft dit alles succes gehad? Ga dan verder met zeven tips voor bij de eerste date.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.