Zeven tips voor bij de eerste date

Zeven tips om even door te nemen voor je je eerste date ingaat. Deze tips helpen je de date leuker en waarschijnlijk ook succesvoller te maken.

Tips eerste date

De eerste date met iemand waarmee je contact hebt gelegd op een datingsite is altijd een spannend moment. Daarom hier zeven handige tips voor die blind date.

Als je haar maar goed zit

Ga naar de kapper. Onderzoek heeft uitgewezen dat een slecht kapsel de allergrootste afknapper is bij een blind date. Met een bezoekje aan de kapper vergroot je dus de kansen die eerste date met succes verloopt.

Een positieve en zelfbewuste houding

Ga met een positieve instelling en lichaamshouding de eerste date in. Dat straal je uit en iedereen wil een levenslustige partner.  Dus tjakkaa! Dit gaat een superdate worden!

De eerste indruk

Zorg voor een goede eerste indruk. Die eerste indruk is immers de basis voor de rest van de date. En het is algemeen bekend, en slechte indruk maak je nooit meer goed.

Luisteren

Neem de tijd om naar de ander te luisteren. En laat je interesse te blijken door vragen te stellen. Dat geldt trouwens niet alleen voor de eerste date, maar ook naar alles wat er daarna (als het goed is) nog volgt.

Twee verboden letters: E en X

Begin niet over je ex. Praat niet over je ex. Vertel niet over je ex. Hadden we al verteld dat je beter niet over je ex kunt praten?

Zie ook: Meer gevaarlijke gespreksonderwerpen.

Blijf nuchter

Drink niet teveel, ook al is het gezellig en ook al zijn er tijdens zo'n eerste date met een onbekende vrouw of man zenuwen te bedwelmen.

Begin niet meteen over de tweede date

Hou de eerste date kort en begin niet meteen over een vervolgdate. Kom er gewoon de volgende dag na een nachtje slapen op terug, bijvoorbeeld via een appje of telefoontje.

Zie ook

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.