Beste casual datingsites

Casual datingsites zijn datingsites waar je terecht kunt voor losse vrijblijvende sekscontacten of een erotische relatie zonder verplichtingen.


Het laatste jaar zijn dit soort datingsites sterk in opkomst. Er lijken er wekelijks nieuwe bij te komen. Maar welk van deze sites zijn goed? Er zit namelijk nogal wat kaf tussen het koren.

Je hebt bij de casual datingsites heel wat meer louche sites dan bij de datingsites die hun abonnees aan een gewone relatie proberen te helpen. Gelukkig zitten er ook goede casual datingsites tussen. Deze moet je alleen weten te vinden. Daarom hier een overzicht van de beste casual datingsites.

Ben je op zoek naar de beste 'gewone' datingsite, kijk dan in het overzicht van beste gratis datingsites.

1. Adultmatch
Adultmatch was al een casual datingsite toen in Nederland nog niemand van casual dating had gehoord. Sommige abonnees lopen weg met Adultmatch, anderen vinden het niets. Dat verschil heeft waarschijnlijk te maken met de eigen verwachtingen en de eigen dating kwaliteiten.

Ook Adultmatch is grotendeels gratis te gebruiken. Zelfs een aantal chatboxen staan open voor gratis abonnees, en dat is uniek in de wereld van de erotische datingsites.

2. Second Love
Second Love is geen gewone casual datingsite. Deze erotische datingsites richt zich namelijk helemaal op  getrouwde vrouwen en mannen die al dan niet met medeweten van hun partner een avontuurtje willen.

3. Ondeugend Daten
De naam zegt het al. Hier komen vrouwen, mannen en stellen met ondeugende plannen. Ondeugend Daten is een druk bezochte en veel gebruikte casual datingsite. Er zijn veel goede manieren om contact te maken, ook via privé chats.

4. SF Dating
SF Dating (Secret Flirt) is een heel vrouwvriendelijke casual datingsite waar goed gecontroleerd wordt op fake profielen, onbeschoft gedrag en misleiding. Dit, en de goede zoekmogelijkheden en goede mogelijkheden om contacten te leggen (o.a. via chat) maken SF Dating tot één van de beste casual datingsites. Probeer deze casual datingsite vooral eens gratis uit!

Meer goede casual datingsites vind je onderaan in ons overzicht van Gratis Datingsites.

(C) Content=King

© Dating 2018. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.