Betalen voor een datingsite of niet?Betalen voor een datingsite is niet echt nodig, maar toch ook weer wel. De meeste datingsites hanteren het principe dat je gratis hun site mag proberen, maar om serieus met potentiƫle dates in aanraking te komen zal je hun betaalde extra's moeten gebruiken.

Gratis datingsite proberen

Dat gratis inschrijven is bijzonder handig. Je kunt na een korte aanmeldingsprocedure precies zien wat voor vlees je op de datingsite in de kuip hebt. Hoeveel abonnees zijn er? Hoe is de verhouding tussen mannen en vrouwen? Wat is het niveau van de deelnemers? Wat zijn de mogelijkheden van de datingsite? Dat zijn allemaal vragen waarop je heel snel antwoord krijgt als je je gratis inschrijft.

Maar (nog) niet alle functies

De communicatiemogelijkheden zijn bij zo'n gratis "proefabonnement" meestal wat minder. Vaak mag je wel je belangstelling aan iemand laten blijken door hem of haar een berichtje met een korte standaardtekst te sturen, maar de mogelijkheden om zelf uitgebreide tekstberichten te sturen zijn beperkt, daarvoor moet je meestal betalen.

Probeer er (gratis) gewoon eerst een paar uit

Daarom is het goed dat je de meeste datingsites van tevoren al kan bekijken en kan goedkeuren of afkeuren. Zo kun je jezelf eerst voor meerdere datingsites inschrijven en alleen bij de site die je het best bevalt een betaald abonnement nemen. Dat scheelt veel geld en dat scheelt teleurstellingen.

Hier vind je een overzicht met datingsites die je gratis kunt proberen.

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.