Dating ervaringen (succesverhalen en slechte ervaringen)


Het is altijd leuk om te horen hoe andere mensen via een datingsite aan de man/vrouw gekomen zijn. Bovendien kan dat heel leerzaam zijn als je zelf aan het daten bent. Lezen over dating ervaringen is dus leuk en nuttig tegelijk.

Lexa, één van de grootste datingsites van Nederland, heeft de mooiste succesverhalen van zijn (ex)abonnees online gezet. Via korte interviews kun je lezen hoe deze mannen en vrouwen elkaar op Lexa gevonden hebben, waarom het profiel van de ander hen aansprak en hoe de eerste date is verlopen.

Hele nuttige "vakliteratuur" voor de actieve dater. En bovendien heel leuk om al die verhalen te lezen. Van Fatima bijvoorbeeld (van boven tot onder vol tattoos en piercings), van Frans (die bijna niet naar de eerste date ging) en van Karin (die moeilijk kon kiezen).

Op de website van Lexa zijn alle verhalen te lezen.

Leuk leesvoer

Iedereen die aan dating doet heeft leuke verhalen. Soms zijn het succesverhalen, maar vaak ook de missers, de afknappers en de tenenkrommende ervaringen. En zeg eens eerlijk, die tweede categorie dating ervaringen is toch het leukste om te lezen!

Hieronder in de comments kun je ook je eigen ervaringen met dating plaatsen. Goede ervaringen en je succesverhaal (best) maar ook je minder goede ervaringen (nog beter) :-) Want van afknappers en missers bij dating kunnen we altijd wel lachen.


Onderwerpen:
Mislukte dates, date blunders. Missers bij een date, slechte date ervaringen, goede dating ervaringen.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.