50 plussers actief op datingsite

Dating voor 50 plussers is zeer in trek bij 50 plus vrouwen en 50 plus mannen. Er komen steeds meet datingsites voor 50 plussers, en de 50 plussers zijn heel actief op deze contact sites.

Dating voor 50 plussers

Wat is het verschil tussen datende jongeren en datende vijftig plussers? Dat is er nauwelijks. Tenminste  volgens John Meuffels, en die kan het weten want Meuffels is eigenaar van de succesvolle datingsite voor ouderen 50plusmatch.

Datingsite voor actieve 50 plussers

50Plusmatch is een datingsite die zich richt op in potentie (al is dat een gevaarlijk woord in dit opzicht) de grootste groep daters. 

Op dit moment is één op de drie Nederlanders 50 jaar of ouder. Dat zijn 5,3 miljoen Nederlanders, en deze groep groeit alleen maar. En daarbij... van de ouderen moeten we het leren. Hoe pakken deze het daten aan?

Weinig verschil ouderen en jongeren

Niet veel anders dan jongeren volgens 50Plusmatch. Uit een recent internationaal onderzoek blijkt dat 50-plussers zelfs bijzonder experimentele daters zijn. Ze zijn minder terughoudend dan jongeren om een afspraak te maken en zelfs om een relatie aan te gaan.

Veel dates, veel relaties

Volgens dit onderzoek van het Britse YouGov in opdracht van Stella Magazine hebben actief datende 55-plussers gemiddeld 8,2 dates. Hieruit komt gemiddeld zelfs meer dan één relatie voort.

Kortom dating voor senioren is een florerende datingwereld. De veel geroemde datingsite 50Plusmatch groeit dan ook als kool.

Zie ook: 
Er mogen dan aparte datingsite voor 50 plussers zijn. Dating voor 50 plussers blijkt in de praktijk niet veel te verschillen van dating door jongere vrouwen en mannen. Dit blijkt uit een onderzoek door een datingsite voor actieve plussers.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Ik heb elders op deze site al een review over 50plusmatch achtergelaten, en ik blijf deze datingsite voor 50 plussers een aparte 50 plus (of 55 plus) datingsite vinden. Het blijft een merkwaardige mix van 55 plus mannen en 55 plus vrouwen die soms een stabiele partnerrelatie (liefdesrelatie) zoeken, maar soms ook een meer erotische gerichte relatie (seksrelatie of sekscontact). Mannen en vrouwen op zoek naar beide soorten relaties kom je op de 50plus match dating site tegen.

    Op deze 55 plus datingsite (of 50 plus datingsite, beide benamingen kom je tegen, maar veel maakt het niet uit) kun je perfect daten met leeftijdsgenoten. Maar geef wel aan wat je zoekt. Zelf ben ik vooral op zoek naar de liefde en een levenspartner, en heb dat duidelijk aangeven. Andere 50 plussers zoeken meer een erotisch contact, maar daar heb ik geen last van. Omdat ik duidelijk mijn grens aangeef benaderen ze me niet. Wat dat betreft verschilt de 50plus match dating site niet van andere datingsites, relatiesites en contactsites, Geef duidelijk aan wat je wil en mannen en vrouwen met andere wensen hebben toch geen reden om je te contacten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat me opvalt: 50 plussers zijn vaak veel opener op het gebied van dating dan jongere mensen. Ze gaan er met hun levenservaring losser mee om, zijn veel vrijer en ruimdenkender.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.