50 plussers actief op datingsite

Dating voor 50 plussers is zeer in trek bij 50 plus vrouwen en 50 plus mannen. Er komen steeds meet datingsites voor 50 plussers, en de 50 plussers zijn heel actief op deze contact sites.

Dating voor 50 plussers

Wat is het verschil tussen datende jongeren en datende vijftig plussers? Dat is er nauwelijks. Tenminste  volgens John Meuffels, en die kan het weten want Meuffels is eigenaar van de succesvolle datingsite voor ouderen 50plusmatch.

Datingsite voor actieve 50 plussers

50Plusmatch is een datingsite die zich richt op in potentie (al is dat een gevaarlijk woord in dit opzicht) de grootste groep daters. 

Op dit moment is één op de drie Nederlanders 50 jaar of ouder. Dat zijn 5,3 miljoen Nederlanders, en deze groep groeit alleen maar. En daarbij... van de ouderen moeten we het leren. Hoe pakken deze het daten aan?

Weinig verschil ouderen en jongeren

Niet veel anders dan jongeren volgens 50Plusmatch. Uit een recent internationaal onderzoek blijkt dat 50-plussers zelfs bijzonder experimentele daters zijn. Ze zijn minder terughoudend dan jongeren om een afspraak te maken en zelfs om een relatie aan te gaan.

Veel dates, veel relaties

Volgens dit onderzoek van het Britse YouGov in opdracht van Stella Magazine hebben actief datende 55-plussers gemiddeld 8,2 dates. Hieruit komt gemiddeld zelfs meer dan één relatie voort.

Kortom dating voor senioren is een florerende datingwereld. De veel geroemde datingsite 50Plusmatch groeit dan ook als kool.

Zie ook: 
Er mogen dan aparte datingsite voor 50 plussers zijn. Dating voor 50 plussers blijkt in de praktijk niet veel te verschillen van dating door jongere vrouwen en mannen. Dit blijkt uit een onderzoek door een datingsite voor actieve plussers.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.