Dating en vreemdgaan

Afbeelding: Second Love

Vreemdgaan wordt door nieuwe dating sites steeds makkelijker gemaakt. Op sites als Relatieplanet en Lexa zaten altijd al mensen die op zoek waren naar een avontuurtje buiten de deur, maar de aanwezigheid van deze personen was duidelijk niet gewenst door de andere daters op deze site.

Op een reeks nieuwe sites zijn ze beter op hun plek. Deze nieuwe dating sites zijn niet zozeer gericht op relaties maar op meer vrijblijvende contacten.

Datingsites voor een avontuurtje of erotische relatie

Regio Sexcontact is een voorbeeld van een dating site waar het niet zo zeer om een relatie draait maar wel om (erotische) spanning en avontuur. Een groot deel van de deelnemers is niet echt op zoek naar een relatie voor langere tijd en dat maakt deze dating sites heel wat interessanter voor mannen en vrouwen die een vaste relatie hebben en willen vreemdgaan.

De mede-daters zullen er niet zo'n probleem mee hebben met iemand in contact te komen die al een relatie heeft. Mogelijk hebben ze zelf al een partner, en anders maakt een sitenaam als Ondeugend Daten wel duidelijk waar het op zo'n dating site om draait.

Datingsites gericht op vreemdgaan

Het meest duidelijk op dit gebied is Second Love. Deze grote en heel bekende datingsite draait helemaal om vreemdgaan. Maar wist je dat Second Love gebaseerd is op het in Nederland minder bekende Victoria Milan? En dat Victoria Milan en Ashley Madison ook in Nederland actief is met een heel goede datingsite voor vrouwen en mannen in een relatie?

Een andere aanrader is SF Dating. Deze casual datingsite richtte zich onder de naam Secret Flirt aanvankelijk ook uitsluitend op mannen en vrouwen met een relatie, maar is nu wat breder actief. Wel is nog steeds een groot deel van de mannen en vrouwen op deze site gebonden. SF Dating onderscheidt zich van veel andere casual datingsites door zijn hoge vrouwvriendelijkheid en een strenge controle op misbruik en misleiding. Ook is deze casual datingsite heel professioneel opgezet, met bijvoorbeeld goede mogelijkheden om één op één te chatten en te flirten.

Meer datingsites gericht op erotische dating

Kijk in het overzicht van gratis datingsites voor nog meer sites voor erotische dating (doorscrollen naar beneden).

Zie ook:


Onderwerp:
Dankzij erotische datingsites is het tegenwoordig wel heel makkelijk om kennis te maken met een man of vrouw om daarmee vreemd te gaan. Met Second Love, SF Dating, Victoria Milan en Ashley Madison zijn er zelfs meerdere erotische dating sites die zich in de eerste plaats op vreemdgaan en overspel richten, met optimale privacy en andere voorzieningen om getrouwde vrouwen en getrouwde mannen voor een date met elkaar in contact te brengen.

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.