Online flirten: Flirten via chat


Op internet wordt heel wat afgeflirt. Er komen steeds meer websites waar alles draait om flirten, versieren en uitdagen.

Vooral de chatfunctie van datingsites is erg populair voor het leggen van flirtcontacten. Daar worden heel wat flirtende gesprekken gevoerd, en deze online flirts leiden opvallend vaak tot een echte date.

Van flirten komt daten

Flirten is heel spannend. Maar heel vaak blijft het niet bij flirten alleen op deze chat- en datingsites. Als het spel van uitdagen en uitgedaagd worden beide deelnemers in de greep krijgt leidt het in veel gevallen tot een ontmoeting in levende lijven.

Tip:  De datingsite Adultmatch is geheel gericht op flirten en erotische contacten. Bovendien stelt deze datingsite gratis chatboxen ter beschikking, ook als je je gratis inschrijft. Deze chatboxen (en de privé chats die je daar kunt aangaan) zijn ideaal voor online flirten.

Bij Adultmatch kunnen gratis abonnees eind van de middag en 's avonds onbeperkt gebruik maken van de chatboxen. Via zo'n groep-chatbox is het ook mogelijk onbeperkt privé te chatten en zo te flirten met andere bezoekers. Flirten via een chat met betaalde members is altijd mogelijk.

Ook Novamora biedt zeer goede mogelijkheden om te flirten via de chat. Groepchats kent Novamora niet, maar de mogelijkheden voor een privé-chat zijn heel groot. Je kunt op ieder moment privé chatberichten sturen, ook als de ander op dat moment niet online is. Zo kun je dus chatten met vertraging.  Chatten op Novamora is wel voorbehouden aan VIP members.

Secret Flirt Dating is een andere goede datingsite om te flirten via de chat. Zoals de naam al aangeeft gaat het bij Secret Flirt niet alleen om daten maar vooral ook om flirten. Wat overigens niet betekent dat al dat geflirt niet tot een date leidt, integendeel, maar je kunt er ook voor kiezen het bij een spannende flirt te houden. De temperatuur kan tijdens deze spannende flirts soms hoog oplopen. Om ondeugend te chatten via Secret Flirt kies je een profiel die online is en klik daar op de tekstballon. Flirten kan natuurlijk ook via tekstberichtjes.

Niet alle flirts zijn single

Dat bij online flirten niet alle deelnemers aan het flirtspel als single door het leven gaan speelt minder een rol. De anonimiteit van internet en van datingsites zijn ideaal voor de discreet slippertje. Het bestaan van Second Love en soortgelijke erotische datingssites voor vreemdgaan is daarop gebaseerd.

Chatten met stellen (en singles)

Een andere tip voor flirten via de chat is SDC. De dating site SDC biedt diverse mogelijkheden om privé of in een chatgroep te chatten, ook aan de gratis deelnemers.

De chatboxen van SDC staan open voor gratis abonnees, en in zo'n chatbox kun je ook privé berichtjes sturen en zodoende één op één chatten. SDC is een datingsite / community die voor swingers is opgezet. Je komt dus in de chatboxen vooral stellen tegen, maar als single man of single vrouw kun je je ook (gratis) inschrijven en meedoen.

Zie ook: 

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.