Vrouwen kunnen beter een dikke man daten

Vind je jezelf een dikke man? Doe dan je voordeel met dit onderzoek. Een date met een dikke man is succesvoller dan dating met een slanke gast.


Ga je voor een date met iemand die lichter of zwaarder is dan jij? Als je de aantrekkingskracht buiten beschouwing laten en alleen naar de kille cijfers kijken dan kan een vrouw beter voor een dikke man kiezen dan voor een slanke mooiboy.

Dit blijkt tenminste uit een onderzoek van de Universiteit van Tennessee. Vier jaar lang peilde de onderzoekers het huwelijksgeluk van 169 echtparen. Deze cijfers werden tegenover de Body Mass Index van beide partners gehouden en hieruit bleek het huwelijksgeluk van beiden beter te zijn als de BMI van de vrouw lager lag dan die van de man.

Mannen 'werken' aan het begin van de relatie harder aan deze relatie als de vrouw slanker is en op langere termijn hebben de vrouwen veel meer zelfvertrouwen naar hun dikkere man toe.

Hier vind je dikke mannen

Volgens de onderzoekers kun je als vrouw beter een man zoeken die zwaarder is dan zij, ongeacht het gewicht dat je zelf hebt. Dus dames, ga voor een dikkere man! Misschien kan de datingsite MaatjeMeer Match je daarbij helpen.

Meer over dating voor dikke mannen en dikke vrouwen


Zie ook


Onderzoeken:
Dating, gewicht, dikke man, zwaardere man, overgewicht.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Dames, nu horen jullie het ook eens van een ander! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.