Date Privé

Date Privé is hier niet meer actief. Kijk hier voor alternatieven.

Date Privé is weer een nieuwe datingsite voor mannen en vrouwen die geen relatie zoeken maar slechts een avontuurtje. Het aantal websites op dit gebied groeit met de dag.

Steeds meer mannen en vrouwen lijken op zoek naar spanning in het leven en lijken deze niet in hun relatie te kunnen vinden. Ook veel singles zijn niet doelgericht op zoek naar een relatie, maar zijn wel op zoek naar spanning en seks.
Een website als Date Privé voldoet uitstekend aan die behoefte. Op zoek gaan naar alleen een avontuurtje is geen enkel probleem op deze site, maar de beheerders weten de inschrijvingen wel op een goed niveau te houden, en er wordt zorgvuldig met de Privacy omgegaan.

Een account bij Date Privé kun je gratis aanvragen bij Date Privé, maar een gratis datingsite kun je dit niet noemen. Voor het lezen en schrijven van berichten moet namelijk betaald worden, en zelfs het bekijken van je matches is een betaling nodig. Dit kan eenmalig door toegang via de telefoon (80 cpm) of door het afsluiten van een betaald abonnement.

Gratis kun je bij Date Privé dus eigenlijk alleen een profiel aanmaken. Dat maakt Date Privé niet aantrekkelijk om eens uit te proberen. Er zijn gratis datingsites die zich daar beter voor lenen. Hier moet je meestal ook voor extra's betalen, maar je kunt er in ieder geval gratis rondneuzen.

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.