RamBam: Het bedrog van datingsites

Het Vara televisieprogramma RamBam ging undercover bij bedrijven die dating via SMS en telefoon aanbieden. Het gevolg is een prachtige reportages over mannen die als SMS babe werken, hijgtelefoontjes terwijl je zit te breien en een wanhopig verliefde reporter op zoek naar de dame van de foto. Bekijk deze uitzending hieronder.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.


Aanvankelijk was RamBam van plan één uitzending te maken maar het programma kwam zoveel misstanden bij SMS dating en telefoondating tegen dat dit de eerste van twee uitzendingen is. Volgende week kun je deel twee hier ook bekijken.

(C) Content=King

1 reacties:

Robbie zei

Ik was ook verbaasd over de uitzending van RamBam en de markt die er blijkbaar is met betrekking tot ‘fake’ sites. Frunniken is een site die echt herkenbaar fake is. SMS Dating bestaat gewoonweg niet zonder dat het een fake service betreft. Toch trappen veel mannen er blijkbaar in en ik kan me voorstellen dat het verleidelijk is om ook zo een site te openen en geld af te troggelen van mannen.

Mijn tip is altijd even de voorwaarden van een site te bekijken, zodra daar ergens ‘entertainmentdienst’ of ‘wij kunnen niet garanderen dat op deze site valide profielen geplaatst zijn’ zou ik goed uitkijken met wat je doet op die betreffende site.

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.