Wat doe je op je eerste date?


Wat doe je op je eerste date? Het afspreken op een terras of in een rustig café is nog altijd de meest toegepaste manier om elkaar voor het eerst te ontmoeten. Toch is zo'n horeca date niet voor iedereen de beste date, en zijn er ook meer originele eerste dates te bedenken.


Driekwart gaat voor de horeca date

Dit blijkt uit een onderzoek van de datingsite Parship die kennelijk wel eens wilden weten wat er gebeurde nadat de daters hun dating site verruilde voor een echte ontmoeting. Hieronder wat uitkomsten uit dit onderzoek naar de locatie van de eerste date.
  • 71% van de Nederlanders gaat bij de eerste date voor café of terras.
  • 26% van de jongeren spreekt daarvoor af in de bioscoop.
  • 30% van de homosexuelen spreekt gewoon thuis af.
Driekwart kiest er dus voor om bij de eerste date achter een tafeltje plaats te nemen en samen te praten. Maar ben je niet zo'n prater? Of ben je best nerveus voor de eerste date? Dan kun je beter een ander soort eerste date kiezen. Bijvoorbeeld een eerste date waarbij je actief bezig bent, of waarbij je samen iets bezoekt en bekijkt. Kijk bij de tips bezigheden eerste date voor tips voor een leuke en relaxte eerste date.

Gespreksonderwerpen eerste date

En wat bespreek je wel en niet op een eerste date? De levensgeschiedenis, ambities en karaktereigenschappen zijn volgens het onderzoek goede gespreksonderwerpen. Exen, politiek en huwelijkswensen kun je bij de eerste date beter onbesproken laten.

Kijk bij de gespreksonderwerpen eerste date als je het moeilijk vindt om tijdens een eerste date een gesprek op gang te brengen of om een gesprek op gang te houden. En kijk dan meteen even bij de verboden gespreksonderwerpen eerste date welke onderwerpen van gesprek je beter uit de weg kunt gaan.

De jongeren zijn ook minder afwachtend na de eerste date. Kussen en zelfs seks komen veel voor na de first date.

Zie ookOver Parship
Parship is met een succesratio van 38% een zeer succesvolle datingsite. Ondermeer door hun wetenschappelijk onderbouwde werkwijze en een datingsite vol tips en advies

Onderwerpen:
Eerste date, gespreksonderwerpen, kussen, seks, locatie.

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.