Dating tips mannen: Persoonlijkheid

Wat vinden vrouwen nu eigenlijk aantrekkelijk in een man? Dat verschilt sterk van vrouw tot vrouw. De ene vrouw valt voor charmes, de ander voor spierbundels en weer een andere vrouw zoekt een lieverd. Als je vrouwen hun ideale partner laat beschrijven valt het echter wel op dat een aantal factoren keer op keer terug komen.


Aan welke eigenschappen moet je als man werken als je een relatie zoekt? Dat is nuttige informatie!

De volgende eigenschappen worden door vrouwen bijzonder op prijs gesteld:
  • Een zelfverzekerde uitstraling
  • Een sterke persoonlijkheid
  • Zelfstandigheid
  • Gevoel voor humor
  • Interesse en aandacht

Zelfverzekerd

Geƫmancipeerd of niet, vrouwen zijn (onwillekeurig) over het algemeen nog steeds op zoek naar een man die ze verzorgt, beschermt en aandacht geeft. Een man die zelfverzekerd overkomt en die zijn leven niet door anderen laat bepalen wordt veel sneller door een vrouw als aantrekkelijk gezien. Bij deze 'sterke' man is ze immers veilig.

Het is daarom erg belangrijk om op een datingsite en bij een date zelfbewust, zelfstandig en krachtig over te komen. Benadruk hoe je in het leven staat, en laat zien dat je een krachtige persoonlijkheid bent. Je kansen zullen sterk stijgen.

En als je die krachtige persoonlijkheid bent, en dan ook nog eens interesse toont in de dame in kwestie, en haar veel aandacht geeft, dan kan het eigenlijk helemaal niet meer mis gaan. Vooral niet als je met een humoristische opmerking ook nog eens af en toe een lach op haar gezicht kunt toveren.

Dan zit je gebeiteld!

Zie ook

Onderwerpen
Dating tip man, zelfverzekerd overkomen bij een date, uitstraling date, succesvol daten.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.