Regio Swingers. Makkelijk een seksdate (swingen) in je omgeving vinden

Als je een date zoekt is het wel zo plezierig als deze date een beetje bij je in de buurt woont. Regio Swingers is een datingsite die zich daarom gericht heeft op het zoeken en makkelijk vinden van seksdates in de eigen regio. Met heel veel succes!
  
Regio swingers. Swingen, een seksdate in je omgeving


Hierbij is speciale aandacht voor het erotisch daten tussen stellen, maar ook voor man-vrouw, vrouw-vrouw en man-man contacten kun je bij Regio Swingers terecht. Het gaat daarbij wel om erotische dates want Regio Swingers is een casual dating site, een dating site waar men geen standaard partnerrelatie zoekt..

Regio Swingers is een goede datingsite met vele mogelijkheden die een plezierige sfeer uitstraalt. Personen en stellen die een contact of erotische relatie zoeken kunnen bij Regio Swingers terecht, in wat voor samenstelling dat contact dat ook is. Personen die zich inschrijven dienen wel minimaal 18 jaar oud te zijn.

Hoewel je bij swingers misschien aan koppels denkt, zijn ook mannen en vrouwen alleen welkom op deze swingers dating site. Dit is dus een goede seksdate site, of je nu een man / vrouw contact, partnerruil, een bi contact of een ander seksdate zoekt.

Actie: Gratis inschrijven!Stellen zoeken

Je kan op de Regio Swingers dating site aangeven met wat voor persoon of stel je contact zoekt (man, vrouw, stel man/vrouw, stel vrouw/vrouw of stel man/man) en alle zoekresultaten en matches worden vervolgens op deze wens aangepast. 

Als je dus contact zoekt met een stel heb je geen last van mannen alleen in je zoekresultaten en je wordt ook niet door mannen alleen benaderd. Dit is een groot voordeel van Regio Swingers ten opzichte van veel andere sekdating sites. Je krijgt alleen wat je zoekt!Goed alternatief voor de parenclub

Een date met een single is buiten internet voor veel mannen en vrouwen al moeilijk te vinden, en als je een stel zoekt is dat al helemaal lastig. Een parenclub kan een oplossing zijn maar voor veel stellen is een bezoek aan een parenclub een stap ter ver. 

Regio Swingers is een website die het mogelijk maakt om op een laagdrempelige manier met andere stellen in contact te komen en elkaar te leren komen. Het is opmerkelijk om te zien hoeveel koppels in Nederland en België open staan voor seks met andere koppels of met andere personen. Onze landjes zijn wat dat betreft minder saai en keurig dan de meeste mensen zullen denken.

Regio Swingers, ook voor trio seksdates

Regio Swingers is dus een hele goede datingsite voor partnerruil en andere swinger dates. Maar via deze erotische datingsite is het voor swingers heel goed mogelijk om  in contact te komen met leuke vrouw of leuke man voor een spannende date. Ook voor mannen en vrouwen die het opwindend vinden om een seksafspraakje met een stel te maken is dit een geweldige dating sites.

En misschien leidt dit contact tot een erotische date. Regio Swingers biedt alle mogelijkheden om dit mogelijk te maken.

Ook buiten de regio

Bij Regio Swingers kun je door je postcode gebied op te geven heel goed een koppel, een man of een vrouw voor een date versieren, maar je zoekgebied hoeft niet tot je eigen regio beperkt te blijven. Je kunt op een maximale aantal kilometers van je woonplaats de dates vinden (of onbeperkt). Maar je kan ook vanaf een andere postcode zoeken.

Dat is erg handig, want zo kun je als je als stel of alleen een hotel overnachting elders in het land hebt een seksdate zoeken met een koppel uit die regio, of een vrouw of man uit die regio op je hotelkamer uitnodigen. Een goede functie voor als je (als ouders met kinderen) een hotelovernachting hebt of als je bij een zakelijke overnachting in een hotel zin hebt in een avontuurtje. Regionaal een seksdate zoeken is altijd handig!


Zie ook: Onderwerpen:
Regio swingers is een datingsite voor erotisch daten in de buurt. Swingen met een vrouw, man of stel. Veel swingers gebruiken Regio Swingers om makkelijk een seksdate in de buurt te vinden en te krijgen. Volop swingende vrouwen, mannen en koppels uit je regio die in zijn voor een swingers date.

Een reactie posten

3 Reacties

 1. Wij vinden Regio Swingers een heel goede datingsite voor swingers contacten. We schreven ons vooral door de naam voor deze erotisch daten site in. We hadden gehoord over swingen en wilde zelf het swingen proberen. Dan is een site met de naam Regio Swingers erg voor de hand liggend.

  We hadden alleen swingende paren verwacht maar Regio Swingers bleek veel breder. De swingers kunnen m/v stellen zij maar gay en bi stellen, single vrouwen en single mannen (en getrouwde vrouwen en mannen trouwens). Voor ons geen probleem, wij vinden ze allemaal leuk. Graag een site vol vrije open mensen!

  Het chatten bleek verslavend, vooral voor mij (de vrouw van dit stelletje). Als stel van half 20 zijn we erg in trek op Regio Swingers. Bij jonge en oude mensen, bij mannen, vrouwen en paren en mensen met tal van seksuele voorkeuren. Al die mensen hebben hun eigen verhalen en we (en vooral ik) zaten dagelijks tot diep in de nacht te chatten.

  En naast het chatten kwam het daten. Eerst voorzichtige drankjes in de stad, maar later nodigde we ze gewoon thuis uit. En hier passeerde van alles de revue. Wederom jong en oud, man vrouw of koppel en met diverse voorkeuren. Mijn vriend en ik hebben via onder Regio Swingers dates bi seks mogen ervaren, met koppels gevreeën die onze ouders konden zijn, trio's en groepseks in diverse samenstelling gehad en alles mogen ervaren. Onze Whatsapp contacten zitten vol met leuke mensen en via Regio Swingers breiden we onze kennissenkring uit met steeds meer leuke contacten.

  Misschien zijn wij bevoordeeld (jong en goed uitziend) maar we kunnen Regio Swingers aanbevelen. Stel je er open en je doet er de leukste en meest spannende contacten op!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Omdat er zo weinig parenclubs meer zijn (bij ons in de regio geen één) dachten we dat het swingen en partnerruil uit de tijd was. We hadden al eerder wat zogenaamde dating sites voor swingers bekeken maar dat waren allemaal advertenties en van die nep accounts waarmee je alleen tegen betaling kan chatten (sorry, we zijn wel goed maar niet gek).

  We zijn daarom blij met Regio Swingers want we dachten met onze interesse in partnerruil tot een uitgestorven mensensoort te behoren, maar Regio Swingers staat vol met hot koppels zoals wij. Alleen bij in onze regio al tientallen actieve swinger koppels. Het was in eerste instantie zelfs overweldigend. Maar gelukkig zijn er ook in onze regio beginnende swingers actief, want we willen wel een beetje rustig beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn Regio Swingers review is kort maar krachtig. Dit is een goede erotische site voor een echte sexdate in je buurt. Je vindt er swingers in alle soorten, mannen, vrouwen en stellen. Ik ben zelf een bi man en dan is deze regio seksdating site de hemel. Een snoeppot waarin ieder snoepje lekker is.

  Ik heb er met heel grote regelmaat dates gevonden. Vaste seksvriendjes en seksvriendinnetjes gevonden, maar ook eenmalige avonturen beleefd. Leuke swinger stellen, geile oudere vrouwen, mannen die bij hun vrouw te kort komen of gewoon eens een keer lekker willen pijpen, noem het en hier vind je het.

  Ik ben single maar ik heb de laatste jaren via Regio Swingers al zoveel contacten gelegd dat er in mijn whatsapp altijd wel een leuke date te vinden is voor de avond of nacht dat ik zin in seks heb. Of voor een vluggertje tussendoor.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.