Dating voor singles met een HBO of WO opleiding

Heb je een HBO of WO opleiding? En zoek je een date met iemand van dit niveau? Probeer Match4Me dan eens uit. Inschrijven is gratis.

Veel factoren zijn bepalend of een date slaagt of niet. Het is fijn als je dezelfde interesses hebt, het uiterlijk van de ander moet je aanspreken en een gelijk gevoel voor humor helpt ook altijd. Een gelijk niveau op het gebied van kennis en intelligentie speelt ook een grote rol, en toch wordt dat wel eens vergeten.

Match4Me. Dating hoger opgeleiden HBO WO


Match44Me is een datingsite die wel veel rekening houdt met het (opleidings)niveau van zijn klanten. Alleen hoger opgeleide singles (HBO en VWO) komen voor deze gespecialiseerde datingsite in aanmerking.

Gratis uitproberen

Je kunt je gratis voor Match4Me inschrijven om deze datingsite voor HBO'ers en WO'ers uit te proberen. Je kunt het dus gewoon eens vrijblijvend uitproberen.

Informatie Match4Me

Match4Me is al meer dan 10 jaar een toonaangevende datingsite voor hoger opgeleide mannen en vrouwen. Met zo'n 1600 nieuwe leden per maand is het een datingsite die ook nog steeds groeit, al vallen er aan de andere kant natuurlijk ook weer veel deelnemers af omdat ze hun goed opgeleide droompartner gevonden hebben.

Tip: Meer datingsites voor vrouwen en mannen met een hoge opleiding hebben we ook voor je.

Meer vrouwen dan mannen

De verdeling tussen mannen en vrouwen is op Match4Me uitzonderlijk goed. Terwijl op de meeste datingsites de mannen de overhand hebben zijn er op Match4Me zelfs iets meer vrouwen dan mannen aanwezig. 56% is vrouw. Hieruit kunnen we opmaken dat vooral vrouwen veel waarde hechten aan het opleidingsniveau van hun toekomstige partner.

Actie: Klik op deze banner en probeer Match4Me gratis uit

Gemiddeld een wat hogere leeftijd

Ook ligt de gemiddelde leeftijd bij deze datingsite voor hoger opgeleide hoger dan bij de gemiddelde andere datingsite. Veertigers en vijftigers hebben bij de datingsite Match4Me de overhand.

Goede zoekmogelijkheden

Het zoeken naar een partner in de buurt wordt op Match4Me makkelijk gemaakt doordat je kunt zoeken binnen een bepaalde regio. En zo zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om een geschikte goed opgeleide partner te vinden.

Inschrijven op Match4me is gratis en je mag gratis lid blijven zo lang als je dat wenst. Match4Me biedt de mogelijkheid een uitgebreid profiel aan te maken wat de kans op een geschikte date aanzienlijk verhoogd. Ook het plaatsen van foto's doet wonderen als je veel reacties hoopt te ontvangen. Het zelf zoeken naar een date gaat via een zoekprofiel dat je kunt aanmaken, maar natuurlijk kun je ook gewoon door het 'aanbod' bladeren.

Match4Me is een bijzonder goede datingsite. Probeer hem maar eens uit door op bovenstaande banner te drukken.

Zie ook: Meer datingsites hoog opgeleiden


Onderwerp:
Vrouwen en mannen van HBO of WO niveau zoeken vaak een date van een gelijk niveau. Niet voor niet is dating voor hoog opgeleiden erg in trek en zijn er veel datingsites die zich uitsluitend op hoger opgeleiden mannen en vrouwen richten. Match4Me is één van deze datingsites voor vrouwen en mannen met een hoge opleiding. Hier een review van Match4Me voor een hoog opgeleide date.