Dating voor singles met een HBO of WO opleiding

Heb je een HBO of WO opleiding? En zoek je een date met iemand van dit niveau? Probeer Match4Me dan eens uit. Inschrijven is gratis.

Er zij veel factoren zijn bepalend of een date slaagt of niet. Het is fijn als je dezelfde interesses hebt, het uiterlijk van de ander moet je aanspreken en een gelijk gevoel voor humor helpt ook altijd. 

Een gelijkwaardig niveau op het gebied van kennis en intelligentie speelt ook een grote rol, en toch wordt dat wel eens vergeten.

Match4Me. Dating hoger opgeleiden HBO WO


Match44Me is een datingsite die wel veel rekening houdt met het (opleidings)niveau van zijn klanten. Alleen hoger opgeleide singles (HBO, VWO, Universitair) komen voor een inschrijving op deze gespecialiseerde datingsite in aanmerking.

Gratis uitproberen

Voldoe je opleidingseisen die ik hierboven noem? Dan kun je je gratis voor Match4Me inschrijven om deze datingsite voor HBO'ers en WO'ers uit te proberen. Je hoeft dus niet meteen te betalen en kan de contactsite eerste eens vrijblijvend uitproberen om te bepalen of er serieus naar een date op zoek wilt gaan.

Informatie Match4Me

Match4Me is al meer dan 10 jaar een toonaangevende datingsite voor hoger opgeleide mannen en vrouwen. Met zo'n 1600 nieuwe leden per maand is het een datingsite die ook nog steeds groeit, al vallen er aan de andere kant natuurlijk ook weer veel deelnemers af omdat ze hun goed opgeleide droompartner gevonden hebben.

Dit zorgt voor dynamische datingsite waar je steeds nieuwe mensen kunt leren kennen.

Tip: Match4Me staat niet alleen. Er zijn meer datingsites voor vrouwen en mannen met een hoge opleiding die je kunt gebruiken om een geschikte date te vinden.

 

Meer vrouwen dan mannen

De verdeling tussen mannen en vrouwen is op Match4Me uitzonderlijk goed. Terwijl op de meeste datingsites de mannen de overhand hebben zijn er op Match4Me zelfs iets meer vrouwen dan mannen aanwezig. Bij het schrijven van mijn review zag ik dat 56% vrouw was. Hieruit kan ik opmaken dat vooral vrouwen veel waarde hechten aan het opleidingsniveau van hun toekomstige partner.Actie: Klik op de banner en probeer Match4Me gratis uit

Gemiddeld een wat hogere leeftijd

Ook ligt de gemiddelde leeftijd bij deze datingsite voor hoger opgeleide hoger dan bij de gemiddelde andere datingsite. Veertigers en vijftigers hebben bij de datingsite Match4Me de overhand. Dat kan een voordeel of een nadeel zijn. Het hangt af van je eigen leeftijd en de leeftijd van de date de je zoekt.

Maar natuurlijk zijn er ook genoeg vrouwen en mannen onder de 40 aanwezig, alleen zijn deze minder talrijk, maar via de goede zoekmogelijkheden kun je gelukkig makkelijk vinden.

Goede zoekmogelijkheden

Het zoeken naar een partner in de buurt wordt op Match4Me makkelijk gemaakt doordat je kunt zoeken binnen een bepaalde regio. En zo zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om een geschikte goed opgeleide partner te vinden.

Inschrijven op Match4me is gratis en je mag gratis lid blijven zo lang als je dat wenst. Match4Me biedt de mogelijkheid een uitgebreid profiel aan te maken wat de kans op een geschikte date aanzienlijk verhoogd. Ook het plaatsen van foto's doet wonderen als je veel reacties hoopt te ontvangen. Het zelf zoeken naar een date gaat via een zoekprofiel dat je kunt aanmaken, maar natuurlijk kun je ook gewoon door het 'aanbod' bladeren.

Match4Me is een bijzonder goede datingsite. Probeer hem maar eens uit door op bovenstaande banner te drukken.

Zie ook: Meer datingsites hoog opgeleiden


Onderwerp:
Vrouwen en mannen van HBO of WO niveau zoeken vaak een date van een gelijk niveau. Niet voor niet is dating voor hoog opgeleiden erg in trek en zijn er veel datingsites die zich uitsluitend op hoger opgeleiden mannen en vrouwen richten. Match4Me is één van deze datingsites voor vrouwen en mannen met een hoge opleiding. Hier een review van Match4Me voor een hoog opgeleide date.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Een erg serieuze datingsite. Naar mijn zin een beetje te serieus.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.