Dating tips: Kleding op een date

Één ding weet je als man bij een date zeker, de dame let op je kleding! Vooral bij een blind date of andere eerste date is kleding erg belangrijk. Daarom hier tips voor kleding tijden de date.

Kleding date

Als je een dame voor het eerst ontmoet, dan moet je er natuurlijk goed uitzien. Vrouwen letten heel erg op kleding en op kleine details waaraan een man niet snel zal denken.

Welke kleding op een date?

Kies daarom je kleding voor de first date met zorg uit. Dat kan heel netjes zijn, maar ook sportief. Dat hangt helemaal van je eigen stijl en die van jouw date af. Maar zorg er absoluut voor dat je er verzorgd uitziet. Een onverzorgde man op een date is één van de grootste afknappers voor vrouwen.

En niet alleen je kleding

Denk daarom niet alleen aan je kleding maar ook aan je haar, het vuil tussen je nagels. Fris geschoren met een frisse adem en een lekker luchtje op maak je meer indruk dan dat je er uitziet of je net van je werk komt. En met een verzorgd uiterlijk en mooie kleding zie je er niet alleen veel aantrekkelijker uit, je laat je date ook zien dat je speciaal voor haar aandacht aan je voorkomen hebt besteedt, en dat is misschien nog wel belangrijker dan er knap uitzien!

Vraag eventueel advies

Om op de kleding tijdens de first date terug te komen. Als je zelf niet zo handig bent met kleding, en daardoor niet goed weet wat je mooi staat, vraag dan een bevriende dame om advies. Dat kan een vriendin of collega zijn, maar ook een zus of een (hippe) moeder.

Zie ook


Onderwerp:
Heren opgelet, je kleding speelt een belangrijke rol of je date een succes wordt of niet. Vrouwen letten nu eenmaal heel erg op kleding, Zorg er dus voor dat de kleding bij een date dik in orde is. Vooral bij een eerste date of blind date. Hier tips voor kleding tijdens de date.

Kleding eerste date, wat moet ik aan? kleding blind date, kleding date.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.