Dating tips: Wees niet te gretig


Ben je ingeschreven op een datingsite, maar wordt er zelden gereageerd op de berichten die je aan leuke vrouwen of mannen op de site stuurt? Dan hebben we hier een tip voor je.

Reageer nooit te gretig

Deze tip komt er kort samengevat op neer dat je niet al te gretig en uitgebreid op een profiel reageert. Een korte vraag of een leuke opmerking kan veel meer effect hebben.

Een subtiel antwoord of vraag heeft meer effect

Beschouw een datingsite als een gezellige plek voor singles en niet als een plek waar je de relatie voor de rest van je leven moet vinden. Reageer kort op een tekst in een profiel, maak bijvoorbeeld een opmerking over een hobby of stel hier een vraag over.

De kans is groot dat de man of vrouw achter het profiel op je vraag of antwoord reageert en dan is er een contact tot stand gebracht. Je kunt op jouw beurt weer reageren op wat hij of zij in het antwoord schrijft en zo ben je voor je het weet aan een correspondentie bezig die tot veel moois kan leiden.

Die langere mail komt later wel

Het is dus helemaal niet nodig om een lange uitgebreide mail te sturen als je voor het eerst reageert. Met een kort berichtje kun je een contact tot stand brengen en die lange mail volgt dan later wel. Op een kort berichtje is het voor de ontvanger ook veel laagdrempeliger om te reageren. Je krijgt dus veel eerder antwoord op een berichtje die je via een datingsite stuurt.

Wek interesse

Bovendien wekt een kort maar leuk berichtje interesse. Want wie is de man of vrouw achter die leuke of grappige opmerking, dat complimentje of die geïnteresseerde vraag?

Zie ook

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.