De valkuilen van erotisch daten


Internet biedt grote mogelijkheden voor mannen en vrouwen die erotisch willen daten. Maar kijk wel uit. Erotische datingsites worden nog wel eens misbruikt door mensen die een slaatje willen slaan uit de erotische datingdrift van anderen.

Het hoeven niet de datingsites zelf te zijn die je een poot proberen uit te draaien, maar het zijn vaak andere bezoekers. Deze proberen je naar een andere site te lokken of proberen je te verleiden tot een (duur) sms-contact. Hier wat tips om veilig erotisch te daten.

Tip 1: Gebruik vertrouwde websites

Er bestaan nog al wat erotische datingsites die slechts als doel hebben geld te verdienen aan hun bezoekers door bijvoorbeeld valse profielen te gebruiken. Kies dus voor een site met echte bezoekers. Goede erotische datingsites kun je vinden in onze top 10 van erotische datingsites.

Maar ook op een vertrouwde site kunnen foute mensen zitten. De datingsites doen er alles aan om oplichters te weren, maar soms glippen ze er tussendoor of duurt het even voor hun bedrog is opgemerkt. Wees dus altijd alert en volg onderstaande tips op.

Tip 2: Date nooit via SMS 

Het is heel simpel. Iemand die via een speciaal SMS telefoonnummer wil chatten is een oplichter. Daar kun je gerust van uitgaan, welke smoezen ze ook verzinnen om je te laten SMS'en. Wil een mooie vrouw - bijvoorbeeld uit privacy overwegingen - alleen via een SMS-dienst met je chatten, dat kun je er gerust van uitgaan dat je vurige SMS'jes beantwoord worden door een student die dit als bijbaantje doet. Tot een date zal het nooit leiden, wel tot een hoge telefoonrekening.

Tip 3: Date nooit via een andere site

Probeert je droomdate je naar een andere datingsite of naar een eigen homepage te lokken om daar een chatcontact tot stand te brengen? Dan is er ook iets bruins aan de knikker. Leg contact via een betrouwbare datingsite (zie tip 1), via e-mail, je vertrouwde messenger of via een normaal telefoonnummer (zonder extra kosten), maar als de andere persoon iets wil dat je geld kost of wil deze je naar een vage site sturen, ga er dan vanuit dat er geprobeerd wordt je op te lichten.

Zie ook: sexdate tips

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.