Van contactadvertentie naar datingprofiel


Dankzij internet floreert dating in Nederland meer dan ooit tevoren. We daten ons helemaal suf!. Er was een tijd, nog maar enkele jaren geleden, dat een blind date begon met een advertentie in een krant. Je betaalde per letter, dus veel van deze 'kleine advertenties' moest je eerst ontcijferen voor je kon reageren.

Zo zag een contactadvertentie er uit

vrw zkm aantr man niet-r omg rdam

En als aantrekkelijke niet rokende man uit de omgeving van Rotterdam pakte je dan pen en papier, schreef een lange brief, deed deze in een enveloppe, schreef daar het speciale antwoordnummer van de krant op, plakte er een postzegel op, ging naar de brievenbus en ging vervolgens een paar dagen bij de brievenbus  wachten op een eventueel antwoord van je potentiĆ«le date.

Tegenwoordig gaat daten in Nederland gelukkig heel anders. Al zijn er (het is ongelofelijk maar waar) nog steeds mannen en vrouwen die advertenties zoals hier boven plaatsen.

En zo gaat daten nu

Tegenwoordig schrijf je je gratis in voor een datingsite. Vul je de gegevens in van je droomprins of droomprinses en zie je vervolgens ontelbare prinsen en prinsessen op je scherm verschijnen. Het grote daten, part 1, kan beginnen. Geen lange brieven  geen enveloppen, geen postzegels en brievenbussen, maar kennismakingsberichtjes naar al deze mogelijke dates. De ene nog leuker dan de ander!

Want dating in Nederland is nu wel erg makkelijk. Net als je contact hebt met je ideale date duikt er wel weer een idealere man of vrouw op. Dating in Nederland is nu zo laagdrempelig dat sommige vrouwen en mannen blijven daten. Jarenlang!

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.