Flirten: Tips voor mannen. Hoe versier je een vrouw?


Bij daten hoort ook een beetje flirten. Daarom geven we hier zeven goede flirttips voor mannen.

Flirten, tip 1: Zelfvertrouwen

Heb zelfvertrouwen. Je kunt als man alleen een vrouw verleiden als je daar zelf het vertrouwen in hebt. Als jij geen vertrouwen hebt zal de vrouw het ook niet hebben.

En ook als je eigenlijk niet zo veel zelfvertrouwen hebt kun je met wat simpele trucs toch zelfvertrouwen uitstralen. Dat doe je door je lichaamstaal bij de date in te zetten.

Flirten, tip 2: Directheid

Wees eerlijk en wees direct. Schroom niet. Zeg het haar gewoon als je een vrouw leuk vind. Er zijn maar weinig vrouwen die het een man kwalijk zullen nemen dat hij haar leuk vind.

Flirten, tip 3: Informatie

Verdiep je in het fenomeen vrouw, en steek daarbij ook je licht op buiten je eigen vaste vriendengroep. Alleen dan krijg je nieuwe inzichten.

Flirten, tip 4: Goede verzorging

Zorg dat je er verzorgd uitziet. Draag schone kleding, zorg dat je haren gewassen zijn en je kapsel er goed uitziet, en zorg er voor dat je nagels netjes zijn geknipt. Vrouwen letten hier heel erg op, hechten hier veel waarden aan, en voor jou als man is het maar een kleine moeite.

Flirten, tip 5: Doelen

Flirten kan best serieus zijn als je resultaat wilt bereiken. Ga planmatig te werk. Stel jezelf doelen. Wat wil je met het flirten bereiken? En op wat voor termijn?

Bonus tip: Ben je op zoek naar een leuke datingsite om ondeugend te flirten en te chatten. Kijk dan eens op Secret Flirt Dating.

Flirten, tip 6: Durf te falen

Wees niet bang om te falen, en accepteer het als je afgewezen wordt. Voel je dan geen loser, maar bedenk: het is haar fout dat ze je niet leuk vind. Leer van eventueel fouten en ga vol zelfvertrouwen door.

Firten, tip 7: Oefenen

Heel veel oefenen

Zie ook


Onderwerpen:
Flirten voor mannen, hoe versier je een vrouw? flirttips mannen, vrouwen versieren, flirten tips voor mannen.

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.