Flirten: Tips voor mannen. Hoe versier je een vrouw?


Bij daten hoort ook een beetje flirten. Daarom geven we hier zeven goede flirttips voor mannen. Flirt tips die je goed bij een date van pas kunnen komen, en die de kans op een succesvolle date vergroten. Met deze tops versier je een vrouw.

Flirten, tip 1: Zelfvertrouwen

Heb zelfvertrouwen. Je kunt als man alleen een vrouw verleiden als je daar zelf het vertrouwen in hebt. Als jij geen vertrouwen hebt zal de vrouw het ook niet hebben.

En ook als je eigenlijk niet zo veel zelfvertrouwen hebt kun je met wat simpele trucs toch zelfvertrouwen uitstralen. Dat doe je door je lichaamstaal bij de date in te zetten. Veel zelfvertrouwen hebben is niet eens nodig, als je maar zelfvertrouwen uitstraalt.

Flirten, tip 2: Directheid

Wees eerlijk en wees direct. Schroom niet. Zeg het haar gewoon als je een vrouw leuk vind. Er zijn maar weinig vrouwen die het een man kwalijk zullen nemen dat hij haar leuk vind. Overdrijf het niet en ga niet slijmen, maar zeg wel gewoon dat ze mooi of leuk is. Dat vindt toch niemand vervelend om te horen?

Flirten, tip 3: Informatie

Verdiep je in het fenomeen vrouw, en steek daarbij ook je licht op buiten je eigen vaste vriendengroep. Alleen dan krijg je nieuwe inzichten. Kijk bijvoorbeeld eens op websites gericht op vrouwen zoals Linda.nl of het Viva Forum. Dat helpt je om in te zien wat vrouwen bezig houdt en wat ze aantrekt in een man. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Flirten, tip 4: Goede verzorging

Zorg dat je er verzorgd uitziet. Draag schone kleding, zorg dat je haren gewassen zijn en je kapsel er goed uitziet, en zorg er voor dat je nagels netjes zijn geknipt. Vrouwen letten hier heel erg op, hechten hier veel waarden aan, en voor jou als man is het maar een kleine moeite.

Flirten, tip 5: Doelen

Flirten kan best serieus zijn als je resultaat wilt bereiken. Ga planmatig te werk. Stel jezelf doelen. Wat wil je met het flirten bereiken? En op wat voor termijn?

Bonus tip: Ben je op zoek naar een leuke datingsite om ondeugend te flirten en te chatten. Kijk dan eens op Secret Flirt Dating.

Flirten, tip 6: Durf te falen

Wees niet bang om te falen, en accepteer het als je afgewezen wordt. Voel je dan geen loser, maar bedenk: het is haar fout dat ze je niet leuk vind. Ze weet niet wat ze mist! Leer van eventuele fouten en ga vol zelfvertrouwen door.

Firten, tip 7: Oefenen

Heel veel oefenen. Er zijn genoeg goede datingsites waar je vrouwen kun ontmoeten om je dating skills op los te laten.

Zie ook


Onderwerp:
Hierboven vind je geen complete cursus flirten voor mannen, maar wel handige firttips mannen. Want hoe versier je een vrouw? Vrouwen versieren kan iedereen die bereid is om zich ook eens over een teleurstelling of miskleun heen te zetten. Kijk hier boven voor flirten tips voor mannen.

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.