Geen liefde op het eerste gezicht? Nou en

Veel deelnemers aan een datingsite hoppen van date naar date omdat de vonken niet overspringen bij de eerste date. Maar hoe erg is dat? Moet het echt meteen knetteren om de first date?

Liefde op het eerste gezicht

Een date kan supergezellig zijn, maar toch voel je geen vlinders vliegen of vonken spatten. Ga je deze date een vervolg geven?

Als je via een datingsite een man of vrouw hebt gevonden waarmee het reuze gezellig is, dan is het natuurlijk zonde deze te laten schieten. Maar voor de toekomst ga je natuurlijk wel alleen voor een partner waarvoor je helemaal gaat. Hoe moet je handelen als je deze twijfels hebt?

Kijk bij de dating tips voor alle tips voor een succesvolle date.

Geef liefde de tijd

Niet iedereen wordt meteen op het eerste gezicht verliefd. En ook als je dat in je hebt hoeft dat ook helemaal niet het geval te zijn bij iedereen die je droompartner kan zijn. 

Hoe vaak hoor je niet dat één van de twee partners heel veel moeite heeft moeten doen om een relatie tot stand te brengen die uiteindelijk een geweldige relatie bleek te zijn. 

Soms heeft liefde nu eenmaal tijd nodig om te groeien.

Daarom is het zonde om die leuke man of vrouw te laten lopen alleen omdat je niet meteen helemaal hotel de botel bent. Leer hem of haar eerst eens vriendschappelijk kennen, en wie weet veranderen je gevoelens. Hier zijn heel veel films over gemaakt en boeken over geschreven!

Een andersoortige date

Wat daarbij erg kan helpen is bij de tweede date kiezen voor een heel ander soort afspraakje. Dit keer geen terrasje, maar samen zeilen, lasergamen of een museum bezoeken. 

Misschien leer je dan een andere kant van deze man of vrouw kennen waar je als een blok voor valt.

Zie ookOnderwerp:
Liefde op het eerste gezicht bestaat, maar is liefde op het eerste gezicht ook altijd nodig? Vaak wordt er in de eerste minuten al naar die bekende klik gezocht. Maar soms moet liefde groeien. Dan komt de interesse pas als je iemand beter leert kennen. 

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik kan me altijd enorm verbazen bij TV programma's als Lang Leve de Liefde en First Dates dat mensen iemand leuk vinden maar dan toch afhaken omdat ze de verliefde gevoelens niet hebben. Na 1 dag of zelfs 1 etentje! Dan geloof je wel erg in liefde op het eerste gezicht. Liefde moet toch groeien. Als je meteen afknapt kan ik me voorstellen dat het toch niets wordt, maar waarom de liefde geen kans geven als het niet meteen liefde op het eerste gezicht is? Ik snap het niet!

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.