Vrouwen versieren: 6 gouden tips


Vrouwen versieren is niet moeilijk. Vrouwen versieren is een kunstje. Het zijn een aantal regels en trucs die je moet kennen. En die je moet toepassen. Op deze site vind je veel van deze trucs. Hier heb je vast zes heel belangrijke versiertrucs om mee te beginnen. Succes verzekerd.

 1. Plaag vrouwen
  Op de lagere school weten ze het al precies. Meisjes plagen is kusjes vragen. Vrouwen zijn vaak erg gevoelig voor plagerijen. Vaak in positieve zin. Soms in negatieve zin, maar die laatste wil je niet eens versieren. Wat dat betreft meteen een goede selectie. Met een plagerij krijg je alle aandacht van de vrouw. En het is een vorm van humor en zelfverzekerdheid. En dat zijn nou net eigenschappen waar vrouwen voor vallen.
   
 2. Lach met je ogen.
  Het is lastig te verwoorden hoe dat gaat, maar je kunt het voor de spiegel oefenen. George Clooney is een expert in deze versiertechniek. Kijk maar eens een film van deze man. Ook Sean Connory (langer geleden) beheerst deze versiertechniek tot in de puntjes.
   
 3. Vraag naar een vrouwelijke mening
  Je bent een man, dus je snapt niet hoe een vrouw denkt. Logisch. Wat doe je dan? Je vraagt het! Wat je vraagt maakt niet eens zo uit. Als het maar over gevoelens, relaties, emoties e.d. gaat. Dat zijn precies de onderwerpen waar vrouwen gevoelig voor zijn. En als je ze naar hun mening vraagt kan ze die toch moeilijk weigeren? Aan jou om in te spelen op de antwoorden.
   
 4. Verwijt vrouwen dat ze je willen versieren
  Dat is een gevaarlijke tip, want hiermee breng je de vrouw in kwestie mee in verwarring. Pareer een complimentje van haar kan met een plagerig verwijt dat ze je probeert te versieren. Je vertelt ze indirect dat ze niet zo hard van stapel moeten lopen, maar je doet dat op zo speels en over the top dat het wel duidelijk is dat je er niets van meent. Doordat het zo indirect gaat zal geen vrouw er aanstoot aan nemen (behalve die humorloze die je niet wilt hebben) en de vrouw zal terug gaan flirten, en haar best doen jou zogenaamde pantser te doorbreken.
   
 5. Gebruik verkleinwoordjes
  Als je haar uitdaagt doe dat dan met verkleinwoordjes. Pareer een flirtige opmerking van haar kant met een opmerking als "o, je bent best een boefje". Het verkleinwoord maakt het onschuldig en vrouwelijk. En het spoort de vrouw daarom aan een stapje verder te gaan.
   
 6. Wees zuinig met complimenten
  Precies tegenovergesteld aan wat de meeste mannen denken. Maar wat denk je dat vrouwen meer uitdaagt. Een man die loopt te kwispelen en complimentjes geeft die ze al honderd keer heeft gehoord of een interessante zelfverzekerde kerel die ge├»nteresseerd moet worden. Vrouwen kunnen slecht tegen mannen die geen aandacht voor ze lijken te hebben. Daarvoor willen ze graag hun best doen. Laat de vrouw jou maar versieren!

Zie ook


(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.