Dating: Relatie of alleen een flirt?


De deelnemers aan dating sites kun je tegenwoordig duidelijk in twee groepen indelen. De eerste groep daters heeft echt een vaste relatie op het oog terwijl groep twee het vooral zoekt in de richting van een losse date of een ander vrijblijvend contact. Een date gewoon voor de leuk, voor de spanning of voor een avontuurtje.

Deze verschillende uitgangspunten om te daten kunnen wel eens voor verwarring en boze reacties leiden op datingsites. Bij sommige datingsites is het duidelijk waar men naar op zoek is, maar vooral bij de grote algemene datingsites zoals Relatieplanet en Lexa zitten nogal wat mensen met geheel verschillende doelen.

Geen relatie, wel een flirt

Zo is Lexa een uitstekende website voor wie een relatie zoekt. Maar de grote bekendheid van deze datingsite zorgt voor een laagdrempeligheid die ook een publiek aantrekt die de dating site alleen gebruikt om er te flirten, zonder dat ze daarbij echt open staan voor een relatie.

Op Lexa, en vergelijkbare datingsites als de datingsite MetJou en Elite Dating vind je daarom zowel vrouwen en mannen die in zijn voor een relatie als die de datingsite alleen gebruiken om te flirten. Gelukkig voor wie de datingsite bezoekt om een relatie te vinden is de tweede groep in de minderheid.

Goede datingsites om te flirten

Vind je het spannend om alleen te flirten. Mannen of vrouwen te verleiden in een chat of via berichtjes? Dan is Nova Mora voor jou een goede site.  Deze op erotische dating gerichte datingsite biedt goede mogelijkheden voor privé chats waarin je kunt flirten. 

Hetzelfde geldt voor Passie voor Twee, een andere erotische dating site met goede mogelijkheden om te chatten, en daarmee om te flirten. 

En dan is er nog Secret Flirt Dating.  Niet voor niets heeft deze datingsite de flirt al in zijn naam staan. Ook dit is een prima site om te flirten (en eventueel te daten).

Ook Regio Sexcontact is een spannende datingsite met een heel goede chatmogelijkheid die te vergelijken is met chatten in Whatsapp of Kik (je hoeft dus niet gelijktijdig online te zijn om flirt berichtjes te sturen).


Datingsites voor mensen met een relatie

Ben je op zoek naar een date, maar heb je ook al een relatie? Kies dan voor de datingsite Second Love of Victoria Milan. Deze erotische sites zijn namelijk voor datende mannen en vrouwen met een relatie bestemd, dus niemand zal de mannen of vrouwen daar verwijten dat ze contact zoeken terwijl ze een relatie hebben. Dat is een heel verschil met datingsites die zich op singles richten (de meeste), waar je als getrouwd persoon weggekeken wordt.

Een relatie wordt niet gezocht op deze dating sites voor getrouwde mannen en vrouwen (hoogstens een vaste seksrelatie), maar er wordt heel wat af geflirt tussen al deze getrouwde mannen en getrouwde vrouwen .

Alleen een spannende date?

En dan heb je de mannen en vrouwen die geen relatie maar alleen een spannend afspraakje zoeken. Ook deze happy singles zijn op algemene datingsites als Relatieplanet en Lexa niet op de juiste plek. Voor hen zijn er echter volop erotische datingsites waar men niet echt op zoek is naar een partner voor het leven maar wel voor spannende afspraakjes of een geheel vrijblijvende relatie.

Ook op deze dating sites voor sexdating is niet iedereen direct op een echte date uit. Een erotische datingsite leent zich natuurlijk uitstekend voor flirten en uitdagen, en daarbij kan het er een stuk heter aan toegaan dat op de datingsites voor serieuze dating.

Zie ook: 
Onderwerp: 
Er zijn verschillende redenen om aan dating te doen. Vaak zoekt men op een dating site een partner voor een vaste relatie, maar soms ook alleen wat vertier, of men wil er flirten of is er uit op een seksafspraakje of minnaar / minnares. Hierboven kijken we naar de verschillende soorten dating en naar de beste dating sites voor dit soort date.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.