Relatie of alleen een flirt?


De deelnemers aan datingsites kun je tegenwoordig duidelijk in twee groepen indelen. De eerste groep heeft echt een vaste relatie op het oog terwijl groep twee het vooral zoekt in de richting van een losse date of een ander vrijblijvend contact.

Dit kan wel eens voor verwarring en boze reacties leiden op datingsites. Bij sommige datingsites is het duidelijk waar men naar op zoek is, maar vooral bij de grote algemene datingsites zitten nogal wat mensen met geheel verschillende doelen.

Geen relatie, wel een flirt

Zo is Relatieplanet een uitstekende website voor wie (de naam zegt het al) een relatie zoekt. Maar de grote bekendheid van deze datingsite heeft helaas als nadeel dat er ook een ander publiek komt. Mannen met een relatie bijvoorbeeld, die daar weinig succes zullen behalen. 99,9% van de vrouwen op Relatieplanet is daar namelijk niet naar op zoek. Zowel voor de datezoeker als degene waarmee deze contact zoekt is dat geen fijne situatie.

Datingsites voor mensen met een relatie

Ben je op zoek naar een date, maar ook in een relatie? Kies dan voor de datingsite Second Love of Victoria Milan. Deze site is namelijk voor deze mensen bestemd, dus niemand zal mannen of vrouwen daar verwijten dat ze contact zoeken terwijl ze een relatie hebben.

Alleen een spannende date?

Hetzelfde geldt voor mannen en vrouwen die geen relatie maar alleen een spannend afspraakje zoeken. Ook deze zijn op algemene datingsites als Relatieplanet niet op de juiste plek. Voor hen zijn er echter volop erotische datingsites waar men niet echt op zoek is naar een partner voor het leven.

(C) Content=King

© Dating 2018. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.