Relatie of alleen een flirt?


De deelnemers aan datingsites kun je tegenwoordig duidelijk in twee groepen indelen. De eerste groep heeft echt een vaste relatie op het oog terwijl groep twee het vooral zoekt in de richting van een losse date of een ander vrijblijvend contact, gewoon voor de leuk of voor de spanning.

Dit kan wel eens voor verwarring en boze reacties leiden op datingsites. Bij sommige datingsites is het duidelijk waar men naar op zoek is, maar vooral bij de grote algemene datingsites zoals Relatieplanet en Lexa zitten nogal wat mensen met geheel verschillende doelen.

Geen relatie, wel een flirt

Zo is Relatieplanet een uitstekende website voor wie (de naam zegt het al) een relatie zoekt. Maar de grote bekendheid van deze datingsite zorgt voor een laagdrempeligheid die ook een publiek aantrekt die de dating site alleen gebruikt om er te flirten, zonder dat ze daarbij echt open staan voor een relatie. Op Relatieplanet, en vergelijkbare datingsites als Lexa en Elite Dating vind je daarom zowel vrouwen en mannen die in zijn voor een relatie als die de datingsite alleen gebruiken om te flirten. Gelukkig voor wie de datingsite bezoekt om een relatie te vinden is de tweede groep in de minderheid.

Datingsites voor mensen met een relatie

Ben je op zoek naar een date, maar ben je ook in een relatie? Kies dan voor de datingsite Second Love of Victoria Milan. Deze sites zijn namelijk voor datende mannen en vrouwen met een relatie bestemd, dus niemand zal de mannen of vrouwen daar verwijten dat ze contact zoeken terwijl ze een relatie hebben.

Een relatie wordt niet gezocht op deze dating sites (hoogstens een vaste seksrelatie) maar er wordt heel wat afgeflirt tussen al deze getrouwde mannen en getrouwde vrouwen .

Alleen een spannende date?

En dan heb je de mannen en vrouwen die geen relatie maar alleen een spannend afspraakje zoeken. Ook deze happy singles zijn op algemene datingsites als Relatieplanet en Lexa niet op de juiste plek. Voor hen zijn er echter volop erotische datingsites waar men niet echt op zoek is naar een partner voor het leven maar wel voor spannende afspraakjes of een geheel vrijblijvende relatie.

Ook op deze dating sites voor sexdating is niet iedereen direct op een echte date uit. Een erotische datingsite leent zich natuurlijk uitstekend voor flirten en uitdagen, en daarbij kan het er een stuk heter aan toegaan dat op de datingsites voor serieuze dating.

Zie ook: Alle dating tips

(C) Content=King

© Dating 2020. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.