Singels of singles? Spelfouten op datingsites


Iedereen kan op goede datingsite met leuke mensen in contact te komen, maar enige zorgvuldigheid is daarbij wel van belang. Zo knappen veel mensen af op spelfouten.

Let daar dus op bij het maken van je profiel op een datingsite, maar ook bij het schrijven van je berichten. Woorden als "singels", "me baan", maar ook kromme zinnen, niemand komt deze graag tegen als hij een tekst van zijn / haar mogelijke droompartner leest.

Heb je dat zelf ook niet? Dat als je enorme spelfouten in een profieltekst ziet staan, dat de persoon van dat profiel dan enorm in aanzien daalt? Voorkom dit dan ook in je eigen profiel, je eigen berichten en bij andere teksten op een dating site.

Desinteresse

Schrijffouten en kromme zinnen komen niet bijster intelligent over, maar zijn ook een teken van desinteresse. De schrijver (m/v) heeft kennelijk niet zijn best gedaan om de tekst even na te lezen. En dat terwijl het zo eenvoudig is. De gemiddelde tekstverwerker of browser beschikt nota bene over spellingscontrole die een groot deel van de spelfouten al uit een tekst kan filteren.

Spellingscontrole

Dus dames en heren "singels" let een beetje op hetgeen je tikt. Een profiel met spelfouten op een datingsite nodigt niet uit tot een reactie. Lees je tekst dus nog eens goed door als niemand je aanschrijft.

Zie ook


Onderwerpen:
spelfouten, profiel datingsite, dating site fouten.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.