Vrouw zoekt man

Online zijn veel vrouwen op zoek naar een date met een man. Maar hoe kom je in contact met zo'n vrouw? En hoe krijg je een leuke date met deze vrouw?
vrouw zoekt man dating

Mannen opgelet, hoewel er op de meeste datingsites volop vrouwen te vinden zijn, is het vaak lastig om daar met vrouwen in contact te komen.Hoe komt dat? Wij gaan hier op zoek naar het geheim achter "vrouw zoekt man" oproepjes.

Hoewel er ook ander soortige oproepen op dating sites en dating apps staan zijn het de "man zoekt vrouw"en "vrouw zoekt man" profielen die verreweg in de meerderheid zijn.

Zoek je de beste dating sites waar vrouwen een man zoeken? Kijk dan hier.


De aandacht is wat oneerlijk verdeeld

Maar hoewel zowel de heren als de dames op zoek zijn, is de aandacht niet helemaal eerlijk verdeeld. Mannen die ingeschreven zijn op datingssites ontvangen maar zelden een spontaan berichtje van een vrouw. Omgekeerd klagen de vrouwen overvolle mailboxen en een stortvloed aan verzoekjes. En dat terwijl de verhouding mannen / vrouwen op de meeste datingsites helemaal niet zo scheef ligt.

Hoe komt dit? Een kort onderzoek leert dat mannen zich geen zorgen hoeven te maken over de oorverdovende stilte in hun mailbox. Heren, het ligt niet aan u. Alle ingeschreven mannen hebben hier last van. Waar het wel aan ligt zijn de onderstaande redenen:

Vrouw zoekt man, maar vrouw wordt nog liever gezocht

Hoe geƫmancipeerd vrouwen ook zijn, als het op het dragen van de boodschappen, het buiten zetten van de vuilniszak, het schilderen van de zolder of het maken van contact op een datingsite aankomt laten ze graag het initiatief aan de man over. Leg je er dus bij neer dat jij op zoek moet naar de vrouw en dat met de armen over elkaar achter je monitor wachten niet de juiste tactiek is om een date of relatie te krijgen.

Wil je een date met een vrouw, reageer dan op de leukste vrouw zoekt man oproepen en wacht niet af tot er met jou contact gezocht wordt.

Vrouw zoekt man, maar neemt zelden de eerste stap

Dat de meeste vrouwen op datingsites zich zo passief opstellen is best begrijpelijk. Waarom zou je zelf op zoek gaan naar contacten als je dagelijks je mailbox vol berichten aantreft? Als je zelf een selectie kunt maken uit al het lekkers dat je aangeboden wordt? 

Als vrouwen al deze berichtjes niet zouden krijgen zouden ze aanmerkelijk minder gemakzuchtig worden en wel het initiatief nemen.

Maar heren, dat is niet zo. Dus maak van de nood een deugd en zorg er voor dat de berichtjes die jij stuurt opvallen en uitnodigen tot een reactie. Vrouwen kiezen weliswaar niet zo vaak uit het complete aanbod op een datingsite, maar wel uit de reacties die ze van mannen krijgen. Zorg dus dat je berichtje maar ook je profiel tot reageren uitnodigen.

Vrouw zoekt man, maar niet altijd serieus.

Hou er ook rekening mee dat niet iedere vrouw op een datingsite daadwerkelijk op zoek is naar een date of relatie. Er zijn ook vrouwen aanwezig, gelukkig in een verre minderheid, die vooral genieten van de vele mailtjes en aandacht die ze krijgen. Niet iedere dame achter een vrouw zoekt man oproep is even hard op zoek. Om deze vrouwen te veroveren zal je erg je best moeten doen.

Lees onze datingtips en zorg er voor dat jij je kunt onderscheiden van al die andere mannen.


Onderwerp:
Op dating sites en in dating apps staan veel vrouw zoekt man oproepjes. Toch valt het voor mannen vaak niet mee om met deze vrouwen in contact te komen. Het initiatief bij dating ligt "ouderwets" bij de heren en de dames kunnen zich beperken tot het selecteren van de leukste reacties. Mannen moeten hun best doen als ze reageren op een vrouw zoekt man oproep.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.