De voordelen van online daten


Daten op internet is een enorm succes. Bijna iedere single in Nederland doet het, al komen ze er niet altijd openlijk voor uit. Maar waar is dat succes aan te danken? Wij gingen op zoek naar de voordelen van online daten.

1. Mannen en vrouwen op internet zijn "beschikbaar"

Leuke mannen en vrouwen zie je ook in de supermarkt, in de bibliotheek, in het park en in de winkelstraat, maar wat dan? Een vreemde zo maar aanspreken is al eng, maar wat als je tijdens je versierpoging er achter komt dat deze persoon bezet, homo of gewoon niet geïnteresseerd is? Één of twee keer is zo'n blauwtje niet erg, maar na tien keer gaat het vervelen. Van mannen en vrouwen die aan online dating doen mag je verwachten dat ze single zijn, en geïnteresseerd zijn in een date of relatie. Geen 100% garantie, maar wel heel wat meer kans dan op straat.

2. Je ziet door de vrouwen/mannen de bomen niet meer

Het is overweldigend als je ziet hoeveel mannen en vrouwen de datingsites bevolken. Schrijf je bijvoorbeeld maar eens in op een grote datingsite als Lexa of MetJou en zie hoeveel mensen er aan je wensen voldoen! Daar moet toch wel een leuke geschikte date tussen zitten!

3. Makkelijk veel contacten leggen

Je hoeft natuurlijk al deze honderden of zelfs duizenden mannen en vrouwen niet 'uit te proberen', maar niemand die je tegenhoud om met meerdere mannen of vrouwen tegelijk een mail- of chatcontact te onderhouden. Bij online daten kun je wat dat betreft heel veel potentiële dates aftasten.

4. Online daten is makkelijker

Iemand aanspreken op een datingsite is heel laagdrempelig. Verlegenheid speelt geen rol en een blauwtje lopen doet geen of weinig pijn. En mocht het tot een contact komen, dan heb je de ander online al een beetje leren kennen en zal er dus van die verlegenheid ook minder sprake zijn.

5. Goedkoop of zelf gratis

Andere vormen van daten kosten veel meer geld dan online daten. Toch jammer als je eerst 50 kilometer rijdt, in een kroegje een drankje besteld, en er dan binnen een paar minuten achter komt dat je het helemaal niet naar je zin hebt met het persoon voor je, en eigenlijk zo snel mogelijk weer weg wilt.

Bij online daten voorkom je dat. Schrijf je gratis in bij één van de vele datingsites en je maakt snel en makkelijk de selecties totdat je een persoon hebt gevonden die je echt een afspraakje waard lijkt.

Zie ook: Tips dating

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.