Het Grand Café. Een gezellige digitale ontmoetingsplaats.

Datingsite Het Grand Café biedt weer gratis inschrijvingen aan haar bezoekers! Waar de kosten normaal € 7,50 per maand zijn betalen de leden nu de eerste 2 maanden helemaal niets!


Het Grand Café is een heel speciale datingsite. Kleinschaliger, persoonlijker en vooral gezelliger. Naast het online daten kunnen vrouwen en mannen elkaar ook ontmoeten op aangesloten grand café's in heel het land.

Het Grand Café is al met al een gezellige digitale ontmoetingsplaats. Abonnees dienen zich aan goede omgangsvormen te houden. Dit betreft een respectvolle manier van met elkaar omgaan die de meeste mensen die als vanzelfsprekend beschouwen. Wie zich aanstootgevend, racistisch of op een andere manier onfatsoenlijk gedraagt loopt de kans de toegang tot Het Grand Café ontzegd te worden. Dit gebeurt dan op een zorgvuldige manier na het toepassen van hoor en wederhoor.


Ook op het gebied van privacy gaat Het Grand Café zorgvuldig met zijn bezoekers om. In de zes jaar dat deze datingsite bestaat heeft het dan ook een grote naam opgebouwd. Voor de beheerders is het bewaken van de kwaliteit van de site echter een intensieve taak. Daarom is Het Grand Café geen gratis datingsite, maar wordt er 7,50 euro per maand aan abonnementsgeld gevraagd. Een bedrag dat deze datingsite meer dan waard is.

De eerste twee maanden zijn echter helemaal gratis. Je kunt per maand opzeggen.

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.